Tratament cosmetic cu găinaț. Tom Cruise e mare amator!

Dacă v-ați numărat printre cei care au urmărit „Mission: Umpossible – Dead Reckoning Part One”, cu siguranță v-ați întrebat cum de arată actorul de 61 de ani atât de bine! Iată secretul lui!

image

Da, poate să sară cu motocicleta de pe o stâncă și da, arată, la peste 60 de ani, ca la 35! Tom Cruise se menține în topul preferințelor publicului larg și printre burlacii de la Hollywood care continuă să cucerească inimile femeilor de pretutindeni. Cum reușește asta? Cu ajutorul unui tratament cosmetic folosit, în mod obișnuit, de gheișe!

De ceva timp încoace, cam 10 ani să tot fie de-atunci, actorul de la Hollywood apelează la un truc imbatabil pentru a-și menține tenul împrospătat și întinerit, folosește un produs cosmetic cu un ingredient special – găinațul! Nu-i nicio glumă! Japonezii îl numesc „uguisu no fun” și este preferatul superstarului din Cetatea Filmului.

„Tom nu folosește botox și nici nu apelează la operații estetice, ci se îndreptă întotdeauna spre tratamente naturale, care de-abia intră pe piață și deja se bucură de succes”, a dezvăluit o sursă din apropierea actorului în revista Now, prin 2012. „De curând a început să experimenteze cu tratamentele faciale cu găinaț de privighetoare”, spunea atunci apropiatul actorului, iar HuffPost a preluat apoi informația uluitoare.

Medicul dermatolog Melissa Kanchanapoomi Levin a declarat, pentru Page Six, că folosirea  „uguisu no fun”-ului datează încă din Japonia antică. „Gheișele și actorii kabuki foloseau, în secolul al XVIII-lea, găinaț de privighetoare pentru a-și înlătura machiajul de pe față. Acest ingredient au un nivel crescut de uree, lucru care menține pielea hidratată, dar și un amino acid, care luminează chipul și repară pielea după expunerea la soare”, a ținut să spună specialistul.

Tom este încântat de rezultatele aplicării unei creme cu găinaț de privighetoare, truc pe care l-a învățat de la unul dintre prietenii lui de la Hollywood, cel mai probabil de la soții Beckham, care folosesc și ei mulțumiți asemenea produs. Având în vedere că fața lui nu dă semne de îmbătrânire de ceva timp încoace, e clar că tratamentul a dat roade!

În mod normal, o sticluță cu cremă cu găinaț costă sute de dolari, însă poate fi găsit pe internet la preț redus, mai ales când sunt oferte. Un astfel de produs este destul de ridicat în slăvi de consumatori, pe rețelele sociale. „E produsul meu preferat!”, spune o femeie care l-a folosit.

„Miroase ca un coteț la mine acasă!”, se plânge alta. Însă cei încântați de efectul produsului ne recomandă să ne ținem de nas cât timp îl aplicăm și apoi să suportăm câteva minute mirosul deloc plăcut. Până la urmă, baba rabdă la frumusețe, nu? Tom Cruise se pare că o face sistematic și rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber!

Foto - ShutterstockRecente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg