Soția lui Robert Downey Jr. spune care este secretul căsniciei sale!

Au trecut aproape două decenii de când Robert Downey Jr. și Susan Downey s-au căsătorit și duc o viață de cuplu fericită. Dar cum reușesc să îți mențină căsnicia, într-o lume în care tot mai mulți divorțează? 

image

Robert Downey Jr. și Susan s-au căsătorit în anul 2005, iar împreună au doi copii - pe Exton, în vârstă de 12 ani, și pe Avi, de 9 ani, în timp ce Robert mai are un fiu, pe Indio, în vârstă de 30 de ani, dintr-o căsnicie anterioară.

În ceea ce privește viața profesională, Robert și Susan au programe foarte încărcate - el este un actor cunoscut, iar ea producătoare de film, așa că, pentru a-și menține căsnicia, este nevoie de efort. Ambii sunt conștienți de acest aspect, așa că Susan a dezvăluit care este cea mai importantă regulă din mariajul lor. 

Citește și: Cum se comportă starurile în relații. Robert Downey Jr., despre fosta iubită: „Este o forță a naturii‟

Secretul căsniciei lui Robert Downey Jr. cu Susan este timpul pe care cei doi îl petrec împreună. Susan a dezvăluit că rețeta lor pentru succesul conjugal este să nu treacă mai mult de două săptămâni, fără să se vadă, oricât de multe proiecte profesionale ar avea. Pare o perioadă lungă de timp, însă Robert Downey Jr. este unul dintre cei mai apreciați și implicați actori de la Hollywood:

„Avem o regulă, care adesea pare prea lungă, dar nu trec două săptămâni fără să ne vedem cu toții și să fim împreună. Din fericire, preferăm să fim un circ ambulant! Respectați regula de bază de două săptămâni și faceți tot ce este imprevizibil‟, a spus ea, pentru „People‟. 

Vezi și: Ce au sustras de pe platouri actorii cu pretenții. Robert Downey Jr. a rămas cu o amintire de 9 metri înălțime 

Recent, Robert Downey Jr. a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar cu filmul „Oppenheimer‟. În timpul discursului, actorul a ținut să-și laude soția și să-i mulțumească în stilul caracteristic: „Aș dori să-i mulțumesc medicului meu veterinar, Susah Downey. Ea m-a găsit, un animal de companie care mârâie, și m-a iubit. De aceea sunt aici‟, a spus actorul.  

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg