Ce părere are Jennifer Lopez despre „supărările‟ lui Ben Affleck: „Nu vă faceți griji!‟

Fotografiile cu Ben Affleck în care apare supărat la brațul lui soției sale, Jennifer Lopez, au devenit virale în mediul online, însă cântăreața își apără cu tărie căsnicia și spune că soțul ei este foarte fericit. „Pentru că atunci când știu, știu cu adevărat!‟, a declarat ea. 

image

Ben Affleck a fost surprins de paparazzi mai multe ori trist sau iritat, ceea ce i-a făcut pe fani să presupună că mariajul lui cu Jennifer Lopez ar fi ajuns la final. Conștientă de zvonurile apărute, cântăreața a ținut să vorbească despre relația ei la gala Premiilor Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie. 

Citește și: Cazul Ben Affleck. De ce devin virale fotografiile cu cu soțul lui J-Lo în care apare trist și abătut 

J-Lo: „Ben este bine. Este fericit‟

De pe covorul roșu Jennifer Lopez le-a transmis fanilor că soțul ei este fericit și că nu există neînțelegeri între ei: „Nu trebuie să vă faceți griji pentru Ben, lasă-mă să îți spun. Ben este bine. Este fericit. Este nominalizat.‟

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că soțul ei simte o presiune foarte mare de fiecare dată când iese din casă: „Nu înțeleg de ce presați oamenii‟, a spus J-Lo, care a insistat că acest mariaj va fi ultimul din viața ei: „De unde știi că este ultima ta căsnicie?‟, a întrebat-o un reporter, iar ea a spus: „Pentru că atunci când știu, știu cu adevărat.‟

Citește și acest articol: Interzis la stewardese! Din gelozie, Jennifer Lopez a impus aceste reguli în relația de cuplu! 

De-a lungul anilor, în mediul online au apărut mai multe imagini și videoclipuri cu Ben Affleck, în care pare trist și abătut. Adesea, el a fost surprins consumând alcool sau tutun, iar imaginile au devenit virale. În februarie 2023, s-a scris că Ben Affleck a fost foarte trist la premiile Grammy alături de Jennifer Lopez și nu își dorea să fie acolo. O lună mai târziu, în timpul unui interviu cu Jimmy Kimmel, actorul a vorbit pe acest subiect: „Acesta sunt eu mulțumit. Acesta sunt eu amuzat. Așa m-a lăsat Dumnezeu! Nu trebuie să mă pedepsești pentru asta‟, a spus el. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg