Cum se comportă starurile în relații. Robert Downey Jr., despre fosta iubită: „Este o forță a naturii‟

Ne întoarcem în timp și ne amintim de relațiile faimoase care au ținut primele pagini ale ziarelor. Poate că nu au trecut testul timpului, însă poveștile pe care le-au lăsat în urmă sunt extrem de interesante. 

image

Fie că au fost triste, fericite sau amuzante, aceste povești de dragoste ne ajută să ne dăm seama de modul în care se comportă starurile când se află relații romantice.  

Winona Ryder și Johnny Depp

Când Winona Ryder avea doar 19 ani, Johnny Depp a cerut-o în căsătorie. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, iar actorul și-a tatuat numele ei pe braț. După ce au decis să se despartă, Winona a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit, spre deosebire de fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, care l-a acuzat pe actor de abuz: „Pot să vorbesc doar din propria mea experiență. El nu a fost niciodată abuziv față de mine. A fost bun, iubitor, grijuliu și foarte, foarte protector‟, a spus Winona Ryder. 

Robert Downey Jr. și Sarah Jessica Parker

Știai că Robert Downey Jr. și Sarah Jessica Parker s-au iubit timp de șapte ani? Cei doi s-au despărțit în anul 1991, deoarece stilul de viață „petrecăreț‟ al lui Downey Jr nu ar fi fost compatibil cu personalitatea actriței. Ani mai târziu, într-un interviu pentru „Parade‟, actorul a spus că fosta lui iubită a fost „o forță a naturii‟, care i-a oferit „un cămin și înțelegere‟, spe deosebire de el, care a fost „nedisciplinat și nechibzuit‟: „Când Sarah Jessica mă vindeca de mahmureală, mergeam să alegem mobilă împreună. Este o forță a naturii‟, a spus el, conform „Ranker‟. 

Citește și: Sarah Jessica Parker a făcut o avere de 150 de milioane de dolari din vânzarea de pantofi. Ce alți actori scot bani frumoși din pasiunile lor 

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt 

Înainte să se căsătorească cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, Gwyneth Paltrow a avut mai multe relații de dragoste notabile cu celebrități de la Hollywood, inclusiv cu Brad Pitt și Ben Affleck. Într-un podcast, actrița a fost întrebată „cine a fost mai bun la pat?‟, iar ea a răspuns: „Este foarte greu pentru că Brad oferă o dragoste majoră, (…) este un tip grozav, pur și simplu minunat. Ben era excelent din punct de vedere tehnic‟. 

Cher și Val Kilmer 

Cântăreața Cher și actorul Val Kilmer au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-ar fi încheiat, după spusele lui Cher, pentru că ambii au personalități puternice. Cei doi au format un cuplu din 1982 și până în 1984, iar în urma despărțirii, au rămas prieteni. 

Citește și: AUDIO După ce a învins cancerul, Val Kilmer își recapătă vocea cu ajutorul inteligenței artificiale. Cum sună? 

Într-un interviu pentru „People‟, Cher a povestit: „Era atât de bun cu copiii mei. Îl lăsa pe Elijah să conducă camionul pe proprietatea lui și el nici măcar nu putea să vadă peste tabloul de bord. Am avut momente incredibile, dar am experimentat și altele pentru că amândoi eram Alfa. Ambii avem personalități puternice și nu avem de gând să renunțăm la asta‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg