Soții Affleck trăiesc pe picior mare! Mariajul lor, extrem de costisitor!

Jennifer Lopez și Ben Affleck se bucură de viața lor împreună ca soț și soție și nu se uită la bani când vine vorba să se simtă bine.

image

JLo adoră luxul și nu acceptă decât tot ce-i mai bun pentru ea și familia ei. De pildă, în 2017, când ea și fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, au mers la Paris, au cheltuit nu mai puțin de 358.129 dolari. Oare cât cheltuie diva latino când e cu actualul soț, Ben Affleck?

Jennifer a fost căsătorită prima dată cu Ojani Noa, din 1997 până în 1998. Nu se știu amănunte despre stilul lor de viață, însă e limpede că nu se compară cu cel avut de diva latino acum. Noa era chelner la restaurantul Gloriei Estefan când a întâlnit-o pe actriță, iar ea… nu era încă JLo.

Citește și Fostul soț al lui JLo, convins că artista o să divorțeze: „Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟

Abia la al doilea mariaj, cel cu Cris Judd, din 2001 până în 2003, s-a mai schimbat situația. Cei doi și-au petrecut luna de miere în casa deținută de Donatella Versace din Lake Como. Proprietara vilei nu s-a uitat la bani când a dat o petrecere fastuoasă în cinstea mirilor și-a exagerat cu decorul și șampania.

„A fost foarte greu‟, a spus Judd în 2014, în Us Weekly, când s-a plâns de faima fostei sale soții. „N-ai viață privată, nu mai ești om normal. Nunta noastră a fost un circ. Parcă au fost arestați câțiva oameni care încercaseră să urce pe un munte, ca să vadă mai bine ce se întâmpla cu noi… Pur și simplu, am închiriat spațiul aerian, ca să nu ne trezim cu paparazzi filmându-se de sus…‟.

Al treilea soț al vedetei a fost Marc Anthony, care avea o avere de 80 de milioane de dolari, în timp ce ea are în bancă 400 de milioane de dolari. La asemenea bani, nici nu-i de mirare că cei doi soți trăiau în lux! Însă niciuna dintre mariajele lui Jennifer Lopez nu s-a comparat cu cea de-acum, cu Ben Affleck!

Actorul de la Hollywood vine și el cu o avere frumușică în toată această relație – 150 de milioane de dolari. Mariajul celor două superstaruri a început… pe picior mare. Nunta lor de pe proprietatea lui din Georgia, Riceboro, a costat aproape jumătate de milion de dolari.

Observer.com ne informează că, în vara lui 2021, Jen și Ben și-au petrecut o vacanță pe un yacht de 130 de milioane de dolari. După nunta din iulie 2022, proaspăt căsătorita a cheltuit 170.000 de dolari doar pe garderoba ei din luna de miere. Doar o singură rochie (Gucci) purtată de ea atunci a costat 10.500 de dolari!

Vezi și Cât plătește Ben Affleck dacă o înșală pe Jennifer Lopez? Contractul anti-infidelitate semnat

Dar cine se uită la bani?! Mai important e să ai cu cine împărți toată bunăstarea asta, nu?

„Acum, după 20 de ani, avem finalul nostru fericit. Are acel final care uimește întregul Hollywood. Nimeni n-ar scrie asemena scenariu pentru un film, pentru că nu se întâmplă niciodată‟, a dezvăluit vedeta făcând referire la faptul că Lopez și Affleck s-au iubit în urmă cu două decenii, dar au rupt logodna cu numai patru zile înainte de nuntă. Și, după asemenea eșec sentimental, cele două staruri s-au reunit, 20 de ani mai târziu, și și-au reluat idila de unde o lăsaseră. Mai mult, profită împreună de tot ce le poate oferi lumea mai frumos.

@shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG