Fostul soț al lui JLo, convins că artista o să divorțeze: „Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟

Un lucru este cert: Jennifer Lopez (53 de ani) radiază la brațul lui Ben Affleck (49 de ani). Cântăreața este în culmea fericirii, mai ales de când s-a căsătorit, însă o persoană care a făcut parte din viața ei, pune la îndoială mariajul artistei. 

image

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pare a fi una desprinsă din filme. Cei doi s-au cunscut la începutul anilor 2000, s-au plăcut, așa că JLo a decis să se despartă de soțul ei de pe atunci, Cris Judd, pentru a fi cu Ben. 

La scurt timp de la divorț, Ben a cerut-o în căsătorie pe artistă, însă relația lor nu a rezistat. După mulți ani și multe relații eșuate, cei doi s-au împăcat și pare că sunt un cuplu solid. Ei s-au căsătorit în luna iulie, iar JLo a preluat numele soțului său, Affleck. „Am reușit. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. S-a dovedit că dragostea a avut răbdare. Douăzeci de ani de răbdare‟, a scris artista. 

Citește și: Jennifer Lopez, la a patra căsnicie. De ce a divorțat în trecut? 

Sute de fani i-au felicitat pe rețelele de socializare pe cei doi pentru pasul făcut, însă o persoană care a făcut parte din viața lui Jennifer Lopez este convinsă că mariajul artistei nu va rezista. 

„Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟ 

Primul soț al lui Jennifer Lopez este convins că mariajul cu Ben Affleck nu va dura. Ojani Noa a cunoscut-o pe JLo pe vremea când lucra la un restaurant din Miami, deținut de Gloria Estefan. Noa s-a căsătorit cu cântăreața în anul 1997, însă cei doi s-au despărțit după doar un an. Bărbatul duce acum o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood, însă nu ezită să își spună părerea despre viața fostei sale soții. 

Vezi și: Cum e văzută la Hollywood relația dintre Lopez și Affleck? O actriță: „N-am citit în viața mea despre Jennifer!” 

Eu am fost soțul numărul unu și ea mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. Când am stat în pat, în noaptea nunții, ea mi-a spus că vom fi împreună pentru totdeauna‟, a mărturisit bărbatul, conform „The Independent”. 

Potrivit lui Noa, el a reușit să mențină o relație bună de prietenie cu Lopez, mulți ani de la despărțire. 

Sursă foto: PinterestRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg