Fostul soț al lui JLo, convins că artista o să divorțeze: „Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟

Un lucru este cert: Jennifer Lopez (53 de ani) radiază la brațul lui Ben Affleck (49 de ani). Cântăreața este în culmea fericirii, mai ales de când s-a căsătorit, însă o persoană care a făcut parte din viața ei, pune la îndoială mariajul artistei. 

image

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pare a fi una desprinsă din filme. Cei doi s-au cunscut la începutul anilor 2000, s-au plăcut, așa că JLo a decis să se despartă de soțul ei de pe atunci, Cris Judd, pentru a fi cu Ben. 

La scurt timp de la divorț, Ben a cerut-o în căsătorie pe artistă, însă relația lor nu a rezistat. După mulți ani și multe relații eșuate, cei doi s-au împăcat și pare că sunt un cuplu solid. Ei s-au căsătorit în luna iulie, iar JLo a preluat numele soțului său, Affleck. „Am reușit. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. S-a dovedit că dragostea a avut răbdare. Douăzeci de ani de răbdare‟, a scris artista. 

Citește și: Jennifer Lopez, la a patra căsnicie. De ce a divorțat în trecut? 

Sute de fani i-au felicitat pe rețelele de socializare pe cei doi pentru pasul făcut, însă o persoană care a făcut parte din viața lui Jennifer Lopez este convinsă că mariajul artistei nu va rezista. 

„Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟ 

Primul soț al lui Jennifer Lopez este convins că mariajul cu Ben Affleck nu va dura. Ojani Noa a cunoscut-o pe JLo pe vremea când lucra la un restaurant din Miami, deținut de Gloria Estefan. Noa s-a căsătorit cu cântăreața în anul 1997, însă cei doi s-au despărțit după doar un an. Bărbatul duce acum o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood, însă nu ezită să își spună părerea despre viața fostei sale soții. 

Vezi și: Cum e văzută la Hollywood relația dintre Lopez și Affleck? O actriță: „N-am citit în viața mea despre Jennifer!” 

Eu am fost soțul numărul unu și ea mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. Când am stat în pat, în noaptea nunții, ea mi-a spus că vom fi împreună pentru totdeauna‟, a mărturisit bărbatul, conform „The Independent”. 

Potrivit lui Noa, el a reușit să mențină o relație bună de prietenie cu Lopez, mulți ani de la despărțire. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg