VIDEO JLo a vizitat casa copilăriei, iar vecinii n-au recunoscut-o. „Cum te cheamă?‟

Jennifer Lopez sau Jenny „de la bloc‟ a vizitat locuința din New York în care a copilărit. Vedeta internațională a avut parte de o surpriză când un vecin nu a recunoscut-o și a întrebat-o care este numele său.  

image

Jennifer Lopez (53 de ani), este cunoscută în întreaga lume, însă mai puțin în zona în care a crescut. Spunem acest lucru, deoarece pe Internet circulă imagini cu vedeta în timp ce vizitează cartierul Castle Hill, în care a locuit alături de părinții ei și de cele două surori, iar un vecin nu o recunoaște. Imaginile au fost filmate în urmă cu nouă ani, pe când când JLo era în topurile muzicale cu piesele „On The Floor‟ și „I’m Into You‟. 

Citește și: Jennifer Lopez face dezvăluiri șocante: „Mama mă snopea în bătaie!‟

În septembrie 2014, pe vremea când se afla în juriul emisiunii de talente „American Idol‟, Jennifer Lopez a vizitat strada unde a copilărit. Însoțită de echipa de filmare a show-ului, J-Lo a trecut pe lângă școala unde a studiat și pe lângă locuința ei de pe Castle Hill Avenue.

„Am locuit aici‟, îi spune vedeta unui vecin. Bărbatul, indiferent la vorbele spuse de Jennifer Lopez, îi cere să se identifice: „Cum te numești‟, o întreabă pe vedeta pop. „Numele meu este Jennifer‟, îi spune ea, așteptând să o recunoască. Totuși, bărbatul nu își dă seama că în fața lui se află o vedetă de talie internațională: „Jennifer și mai cum?‟, o întreabă vecinul. „Jennifer Lopez‟, clarifică ea, în speranța în care bărbatul o să îi recunoască numele, dacă nu și-a dat seama cine este după aspectul fizic: „Cine este Jennifer Lopez?‟, întreabă el. „Eu!‟, îi răspunde vedeta, confuză că vecinul nu a recunoscut-o. 

Poate că imaginile au fost filmate în urmă cu mulți ani, însă videoclipul a devenit popular abia acum. De asemenea, internauții s-au întrecut în comentarii, unele dintre ele și amuzante. „Când celebritățile realizează că nu sunt atât de importante pe cât se cred ei‟, a comentat o persoană. „Cred că acest bărbat a fost trimis de Mariah‟, a scris o altă persoană, făcând referire la „rivala” lui JLo, Mariah Carey

Citește și: Jennifer Lopez a băgat spaima în angajați. De ce a fost acuzată artista

Jennifer Lopez, o vedetă arogantă? 

Nu de puține ori s-a scris despre Jennifer Lopez că ar fi arogantă. Se spune despre vedetă că refuză să ofere bacșiș, ignoră persoanele care nu se află în cercul ei și își forțează personalul să lucreze ore în șir, fără pauze, scrie „Your Tango‟. Așadar, să fie întâmplarea petrecută în 2014 o lecție pentru JLo? 

Sursă foto: Instagram -jlo/ Sursă video: Youtube  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg