Staruri care au pierdut sume mari de bani, după ce au fost păcălite de investitori

În timp ce unele celebrități au reușit să își suplimenteze veniturile cu ajutorul investițiilor inteligente, altele au pierdut sume mari de bani, după ce au fost păcălite de investitori. Fă cunoștință cu cele din a doua categorie! 

image

Mai multe vedete au fost păcălite să își investească banii în afaceri care s-au dovedit a fi neprofitabile. Au pierdut sume mari de bani, chiar și sute de mii de dolari, după ce au fost convinse de anumite persoane ce păreau a fi „de încredere‟. 

Este și cazul Selenei Gomez, care a investit 750.000 de dolari într-o aplicație pentru cărți poștale. Aplicația s-a dovedit a fi neprofitabilă, fiind închisă câțiva ani mai târziu. Și Justin Timberlake a fost păcălit în anul 2010, când și-a dorit să își suplimenteze veniturile pe care le câștiga din muzică și actorie. Pe atunci, la fel ca Selena, el și-a investit banii într-o aplicație care nu a avut succes, dar și într-o afacere pe care a vândut-o ulterior. 

Citește și: Au scris istorie, dar au murit faliți. Cum și-au pierdut averile unii dintre cei mai cunoscuți oameni din lume 

Povestea lui Arnold Schwarzenegger părea să fie una cu final fericit, însă falimentul a venit când s-a așteptat cel mai puțin. La finalul anilor ’70, Schwarzenegger a reușit să transforme 100.000 de dolari în 1 milion de dolari investind în afaceri cu imobiliare. Ulterior, el și-a încercat norocul și în industria turistică, însă nu a putut recupera nici măcar banii pe care i-a investit. 

Și Jack Nicholson și-a pus banii în mâini greșite! El a avut încredere într-un dealer de artă căruia i-a dat 600.000 de dolari pentru a-l ajuta să își îmbogățească colecția cu lucrări de artă. Din păcate, finalul nu a fost cel dorit, iar dealerul a fost arestat, în cele din urmă, pentru că și-ar fi păcălit clienții pentru sume mari de bani ce depășesc 2 milioane de dolari. 

Vezi și: A pierdut 16 miliarde de dolari într-o singură zi! Totul a fost doar o joacă pentru el 

Nici Mark Twain nu a avut noroc în afaceri! Scriitorul a pierdut o avere când și-a investit economiile, mai exact 300.000 de dolari (peste 8.5 milioane de dolari în banii de astăzi) într-o mașină de tipărit, inventată de James Paige, la finalul anilor ’80. Mașina era atât de complexă, încât avea 18.000 de piese și se credea că va fi foarte profitabilă, scrie „Love Money‟. Din păcate, invenția nu a avut succes și așa cum era de așteptat, Mark Twain și-a pierdut banii… 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg