Copiii lui Donald Trump învârt banii pe degete. Ce averi au și în ce investesc

La finalul anului trecut, averea lui Donald Trump (76 de ani) era estimată la 3,2 miliarde de dolari, bani pe care i-a câștigat din proiecte imobiliare, strângeri de fonduri și produse marca Trump. Dar ce sume le revin celor cinci copii ai săi? 

image

Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii: pe Donald Trump Jr. (45 de ani), Ivanka Trump (41 de ani), Eric Trump (38 de ani), Tiffany Trump (29 de ani) și Barron Trump (16 ani). Iar așa cum omul de afaceri are o avere colosală și copiii săi duc o viață mai mult decât decentă… 

Citește și: Cele mai importante femei din viața lui Donald Trump. A visat și la Prințesa Diana 

De pildă, cel mai mare copil al său, Donald Trump Jr., are o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Bărbatul se ocupă de afacerile cu imobiliare ale familiei, iar înainte să își câștige milioanele, a absolvit o prestigioasă școală de economie la Universitatea din Pennsylvania. El a scris, de asemenea, două cărți, care i-au adus în conturi sume frumoase de bani. 

Dacă te întrebai pe ce își cheltuie fiul lui Donald Trump banii, ei bine, află că acesta deține mai multe proprietăți exclusiviste, printre care un apartament în Manhattan de 6.000 de metri pătrați, o cabană de lux în New York și un conac în Florida, cel din urmă în valoare de 9.7 milioane de dolari. Sume mari de bani se duc și pe educația copiilor săi pe care îi are cu fosta soție, fotomodelul Vanessa Kay Haydon, de care a divorțat în anul 2018. 

Câți bani are Ivanka Trump

Datorită afacerilor cu haine, bijuterii și cărți, ca să nu mai vorbim de căsătoria cu magnatul Jared Kushner, fiica cea mare a lui Donald Trump, este și ea uimitor de bogată. Potrivit „Love Money”, Ivanka are o avere estimată la 1 miliard de dolari, iar achizițiile sale sunt impresionante. 

Fiica lui Donald Trump a cumpărat mai multe clădiri din New York, ce valoarează peste 300 de milioane de dolari și o casă de 33 de milioane de dolari pe o insulă exclusivistă din Florida. Ivanka a cheltuit și pe obiecte de artă, iar colecția ei ar valora peste 25 de milioane de dolari. De asemenea, fiind pasionată de călătorii, Ivanka Trump investește în excursii unice în destinații, precum Bahamas sau Maroc. 

Dar Eric Trump? 

Și copilul mijlociu al lui Donald Trump, Eric, are o avere uriașă, estimată la peste 350 de milioane de dolari. În 2011, el a achiziționat o cramă pentru suma de 8,5 milioane de dolari, care s-a dovedit a fi și o afacere profitabilă, deoarece podgoria se mândrește cu un hotel care găzduiește diferite evenimente. 

El are o casă în Westchester, New York, un apartament, care valorează 2 milioane de dolari, dar și un conac, în valoare de 3,2 milioane de dolari, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Fiind pasionat de vânătoare, se spune că ar scoate din buzunar zeci de mii de dolari pentru acest hobby. 

Câți bani au mezinii familiei

Dar cum rămâne cu Tiffany Trump, cea mai mică fiică a lui Donald Trump? La 29 de ani, Tiffany are o avere estimată la 10 milioane de dolari. Ea lucrează în cercetare, dar este și pasionată de muzică, motiv pentru care în anul 2011 și-a lansat primul single. De asemenea, ea este pasionată de modă și călătorii.

Totodată, la doar 16 ani, Barron Trump este cel mai mic copil al lui Donald Trump. Fiind încă minor, Barron încă nu are acces la conturile bancare ale familiei, însă mama lui, Melania, s-a asigurat printr-un contract prenupțial că fiul ei o să primească o parte din averea tatălui. Se știe despre Barron că este pasionat de sport și că studiază la școli prestigioase pentru care părinții săi plătesc 40.000 de dolari, pe an. 

Sursă foto: Pinterest, InstagramRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg