Ce averi au celebritățile. Diferență enormă între Kim Kardashian și Pete Davidson!

Aparițiile în filme, în seriale sau în emisiunile TV le-au adus celebrităților de la Hollywood averi uriașe. Ce sume de bani au strâns în conturi vedete precum: Kim Kardashian, Beyoncé sau Dwayne „The Rock‟ Johnson? Află chiar acum! 

image

În timp ce unele vedete au muncit de mici, altele au avut norocul să facă parte din proiecte importante, ce le-au rotunjit considerabil sumele de bani. Desigur, altele au reușit să dea lovitura în afaceri și au urcat în topul celor mai bine plătite de la Hollywood. 

Cel din urmă este și cazul miliardarei Kylie Jenner, vedeta care la vârsta de doar 25 de ani a reușit să o întreacă inclusiv pe artista Beyoncé la suma de bani pe care o deține. Kylie este cea mai tânără miliardară din lume, iar o mare parte din câștigurile sale sunt datorate afacerii sale cu cosmetice, „Kylie Cosmetics‟. Compania vedetei este evaluată la 900 de milioane de dolari, iar averea ei totală este estimată la peste 1 miliard de dolari, fiind de două ori mai mare decât averea cântăreței Beyoncé. Artista are în conturi 500 de milioane de dolari, însă dacă luăm în calcul și averea soțului ei, Jay-Z, de 1 miliard de dolari, putem spune că Beyoncé și Jay-Z formează în continuare unul dintre cele mai bogate cupluri din lume. De aceea, fiica lor, Blue Ivy, nici nu se uită la bani, la vârsta de doar 10 ani. Citește aici pe ce își cheltuie banii fiica celor doi artiști

Diferență enormă între Kim Kardashian și Pete Davidson! 

Pe lista celor mai bogate vedete se află și faimoasa Kim Kardashian cu o avere estimată la 1,8 miliarde dolari, potrivit „Forbes‟. Miliardara a făcut o avere din serialul ei „Keeping Up With the Kardashians‟, dar și din afacerile sale cu cosmetice și haine. Între Kim și fostul ei iubit, Pete Davidson, este o diferență enormă! În timp ce Kardashian este una dintre cele mai bogate vedete, Davidson deține în conturi aproximativ 8 milioane de dolari. Comediantul și-a început cariera de mic, fiind și cel mai tânăr membru care s-a alăturat emisiunii de succes „Saturday Night Live‟, la doar 20 de ani. 

Ce averi au cei mai cunoscuți actori și cântăreți 

Dwayne Johnson și-a început cariera ca luptător, însă după ce a apărut în primul film, averea lui s-a mărit. În prezent, „The Rock‟ are în conturi 800 de milioane de dolari. Pe lista celor mai bine plătiți actori, se află și Robert De Niro, cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari, dar și Richard Gere cu 100 de milioane de dolari. Pe scurt, îi amintim pe: Leonardo Di Caprio (245 de milioane de dolari), Sandra Bullock (200 de milioane de dolari) și pe Brad Pitt (300 de milioane de dolari). 

Din muzică au făcut bani și: Kanye West (1.3 miliarde de dolari), Bono (700 de milioane de dolari), Mariah Carey (500 de milioane de dolari), Dr. Dre (830 de milioane de dolari), Shania Twain (350 de milioane de dolari) și Justin Timberlake (250 de milioane de dolari).

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg