Steve Martin a devenit tată abia la 67 de ani! „E fantastic!”

Celebrul comic a jucat rolul de tată pe marele ecran, dar n-a reușit să devină părinte până aproape de vârsta pensionării. Ce l-a determinat să aibă un copil la aproape 70 de ani?

image

Cu toții ne facem planuri și ne dorim anumite lucruri în viață. Însă nu toate doleanțele ni se îndeplinesc. Steve Martin, comicul de 74 de ani, a jucat rolul de tată de multe ori în filme, însă a devenit părinte, în viața reală, abia la 67 de ani. În timp ce majoritatea oamenilor se pregătesc să devină bunici la aproape 70 de ani, actorul de la Hollywood experimenta paternitatea pentru prima dată. La 67 de ani, soția lui, jurnalista Anne Stringfied, de 48 de ani, i-a oferit unicul său copil.

Fiica vedetei, Mary Martin, a venit pe lume în 2012, iar Steve este în culmea fericirii că a devenit tată: „Ooo, e fantastic! Ai tot timpul din lume ca să i-l dedici copilului. Ești stăpân pe picioarele tale, nu mai ești în stadiul în care-și construiești cariera, drept urmare ai destul timp la dispoziție”, a dezvăluit actorul pentru Daily Telegraph, din Australia.

„În tinerețe, eram egoist și concentrat 100% pe carieră. Iar acum, pur și simplu, stau prin casă și mă joc cu fiica mea. E minunat!”, a conchis acesta.

Dar cum a început relația vedetei cu soția sa? Stringfield realiza profilul celebrităților și, prin munca ei jurnalistică, l-a întâlnit pe Martin. De fapt, cei doi au vorbit la telefon timp de un an până să ajungă să se întâlnească față în față. Și, în ciuda faptului că există o diferență de vârstă de aproape 30 de ani între ei, s-au îndrăgostit nebunește unul de altul.

Au format un cuplu timp de trei ani înainte de a-și uni destinele unul cu altul, în 2007. „Ea face ca totul să fie posibil!”, susține actorul în Rare. „Are una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea un om – bunătate”, a continuat acesta în People. Fiind convins că Anne este aleasa lui, Steve și-a invitat prietenii – pe Tom Hanks, Eugene Levy, Carl Reiner și pe Diane Keaton – la o petrecere, fără să le spună că intenționa să se însoare cu jurnalista în acea zi.

image

Cinci ani mai târziu, avea să se nască micuța și simpatica Mary, lucru care a completat perfect familia lor. „Toate merg ca pe roate, pentru că am o soție minunată și o mamă grozavă pentru copilul meu!”, a ținut acesta să explice în CloserWeekly.

„Ne-am gândit la nume ceva timp. Conchistador. Ce părere ai?”, l-a întrebat comicul pe David Letterman cu umorul său caracteristic. „N-am vrut să-i dăm un nume hollywoodian ciudat. Conchistador e memorabil, nu crezi?”, a continuat el gluma.

În ceea ce privește faptul că a devenit tată la o vârstă așa înaintată, actorul spune: „Cred că, dacă aveam copilul mai devreme, aș fi fost un tată groaznic, pentru că mă concentram doar pe carieră. Sunt foarte direct cu ea și e minunat așa! Fiica mea îmi oferă mult mai mult decât îi pot oferi eu!”, a declarat Steve Martin.

Foto - ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg