VIDEO Suma exorbitantă câștigată de Beyoncé pentru reclama de la Super Bowl

Reclama Verizon, în care apare Beyoncé, a blocat internetul! În timp ce fanii vedetei sperau s-o vadă pe cântăreață pe scenă, aceștia au fost complet surprinși de apariția vedetei într-o reclamă care i-a adăugat bani buni în cont!

image

Reclama în care apare Beyoncé și care a fost difuzată în pauza finalei Super Bowl, zilele trecute, este cât se poate de amuzantă. O vedem pe cântăreață în diverse ipostaze – ca vânzătoare la un stand de limonadă, cântăreață de jazz, robot creat de inteligența artificială, președințele Americii sau chiar Barbie Beyoncé.  

Fără doar și poate, reclama Verizon a costat destul de mult pentru a o trasforma pe diva muzicală în atâtea personaje. Dar se pare că suma cea mai mare a fost cheltuită chiar cu protagonista reclamei. Cât a câștigat Beyoncé pentru a apărea timp de câteva zeci de secunde în pauza finalei Super Bowl?

The Daily Mail ne informează că Verizon i-a plătit lui Beyoncé nu mai puțin de... 30 de milioane de dolari doar pentru a filma reclama. The Telegraph ne contrazice și susține că Verizon a plătit o sumă și mai mare pe întreaga producție a clipului publicitar. Cele 30 de milioane garantau numai prezența divei în studioul unde a fost filmată reclama.

Reclama își putea scoate investiția enormă doar dacă era difuzată și văzută de oameni. Și, pentru ca asta să se întâmple, compania respectivă a trebuit să se asigure că-i este rezervat un loc în calupul reclamelor din pauza Super Bowl. Așadar, Verizon a trebuit să mai scoată din conturi 10,5 milioane de dolari ca să fie difuzată reclama lor.

Reclama Verizon în care apare Beyoncé este teaser-ul perfect pentru lansarea albumului „Act II”, din martie 2024. Vedeta nu se putea implica într-un proiect care să n-o pună într-o lumină bună, care să nu-i completeze perfect imaginea ei deja existentă. Astfel, a ales să apară într-o reclamă bine făcută, care a fost catalogată printre cele mai bune de acest an de la Super Bowl.

„Reclama lui Beyoncé e mai bună decât toată finala Super Bowl!”, a ținut să comenteze pe X (fostul Twitter) unul dintre fanii ei. „Nimeni nu se poate pune cu Beyoncé! A blocat din nou internetul!”, a adăugat alt internaut plăcut surprins de reacția uluitoare pe care a stârnit-o clipul ei publicitar de la Super Bowl.

foto - Instagram

video - YouTube Verizon



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg