VIDEO Suma exorbitantă câștigată de Beyoncé pentru reclama de la Super Bowl

Reclama Verizon, în care apare Beyoncé, a blocat internetul! În timp ce fanii vedetei sperau s-o vadă pe cântăreață pe scenă, aceștia au fost complet surprinși de apariția vedetei într-o reclamă care i-a adăugat bani buni în cont!

image

Reclama în care apare Beyoncé și care a fost difuzată în pauza finalei Super Bowl, zilele trecute, este cât se poate de amuzantă. O vedem pe cântăreață în diverse ipostaze – ca vânzătoare la un stand de limonadă, cântăreață de jazz, robot creat de inteligența artificială, președințele Americii sau chiar Barbie Beyoncé.  

Fără doar și poate, reclama Verizon a costat destul de mult pentru a o trasforma pe diva muzicală în atâtea personaje. Dar se pare că suma cea mai mare a fost cheltuită chiar cu protagonista reclamei. Cât a câștigat Beyoncé pentru a apărea timp de câteva zeci de secunde în pauza finalei Super Bowl?

The Daily Mail ne informează că Verizon i-a plătit lui Beyoncé nu mai puțin de... 30 de milioane de dolari doar pentru a filma reclama. The Telegraph ne contrazice și susține că Verizon a plătit o sumă și mai mare pe întreaga producție a clipului publicitar. Cele 30 de milioane garantau numai prezența divei în studioul unde a fost filmată reclama.

Reclama își putea scoate investiția enormă doar dacă era difuzată și văzută de oameni. Și, pentru ca asta să se întâmple, compania respectivă a trebuit să se asigure că-i este rezervat un loc în calupul reclamelor din pauza Super Bowl. Așadar, Verizon a trebuit să mai scoată din conturi 10,5 milioane de dolari ca să fie difuzată reclama lor.

Reclama Verizon în care apare Beyoncé este teaser-ul perfect pentru lansarea albumului „Act II”, din martie 2024. Vedeta nu se putea implica într-un proiect care să n-o pună într-o lumină bună, care să nu-i completeze perfect imaginea ei deja existentă. Astfel, a ales să apară într-o reclamă bine făcută, care a fost catalogată printre cele mai bune de acest an de la Super Bowl.

„Reclama lui Beyoncé e mai bună decât toată finala Super Bowl!”, a ținut să comenteze pe X (fostul Twitter) unul dintre fanii ei. „Nimeni nu se poate pune cu Beyoncé! A blocat din nou internetul!”, a adăugat alt internaut plăcut surprins de reacția uluitoare pe care a stârnit-o clipul ei publicitar de la Super Bowl.

foto - Instagram

video - YouTube VerizonRecente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg