Test de personalitate. Pana pe care o alegi dezvăluie ce-ţi doreşti cel mai mult în viaţă

1 feather personality test jpg jpeg

Ştiai că poţi descoperi multe despre dorinţele şi personalitatea cuiva doar analizându-i deciziile şi alegerile? Aruncă o scurtă privire asupra imaginii de mai sus, care conţine cinci pene cu model unicat, apoi alege-o pe cea care te atrage cel mai mult. Nu ai voie să te gândeşti prea mult. Încearcă să te hotărăşti în primele două secunde pe care o preferi.

Citeşte mai jos detalii despre acest test de personalitate şi analizează răspunsul din spatele penei preferate. Ţi se potriveşte? Se spune că modelul ales dezvăluie cele mai profunde dorinţe!

Pana cu numărul 1

Îţi doreşti stabilitate în viaţă

Pana aceasta reprezintă alegerea ta? Înseamnă că te-ai săturat să  te simţi bolnav şi obosit. Lucrezi mult peste program, ai adunat nopţi nedormite pentru aproape nicio recompensă, iar presiunea vieţii pare să nu cedeze niciodată. Indiferent cât de mult ai munci, pur şi simplu nu simţi că te afli într-o zonă de confort. Dacă ai ales această pană, cel mai probabil îţi doreşti o fundaţie solidă, pe care să-ţi construieşti viaţa. Cauţi calmul şi liniştea, iar simetria şi culoarea care alcătuiesc modelul penei atrag spre sinele tău interior. Eşti în căutare de calm şi linişte.

Pana cu numărul 2

Îţi doreşti creativitate şi fericire

Dacă ai ales această pană, te simţi restricţionat emoţional şi suferi din cauza anxietăţii şi tristeţii. De altfel, întreaga viaţă a avut accente gri şi a fost guvernată de sentimente negative. Dorinţa ta interioară este să-ţi condimentezi viaţa. Îţi doreşti sclipiri de creativitate şi să îţi permiţi să fii vulnerabil. Modelul colorat şi strălucitor al acestei pene este cel care te-a atras. Nu-ţi mai doreşti să te înconjori cu oameni şi situaţii toxice.

Pana cu numărul 3

Îţi doreşti simplitate în viaţă

Pana aceasta îţi transmite că eşti captiv în complexitatea vieţii. Se întâmplă atât de multe în jurul tău şi te simţi complet copleşit. Cauţi cu disperare un stil de viaţă mai simplu. Alegerea ta dezvăluie că ai o atitudine clară când vine vorba despre trădare, minciună şi manipulare. Tot ceea ce cauţi în viaţă este liniştea sufletească. Această pană simplă, dar elegantă, reflectă despre tine dorinţa de simplitate.

Pana cu numărul 4

Îţi doreşti mai multă concentrare în viaţă

Dacă ai ales acest model, foarte posibil să fii o persoană care este uşor de distras şi incapabilă să îndeplinească sarcini simple. Ai un spirit grozav la iniţierea proiectelor, dar urmărirea lor este o provocare pentru tine. Mintea ta „aleargă‟ în mod constant peste tot, pentru că dacă te concentrezi asupra unui singur lucru, rişti să te plictiseşti foarte uşor. Alegerea ta reflectă dorinţa ta de a te concentra mai bine asupra lucrurilor.

Pana cu numărul 5

Îţi doreşti varietate în viaţă

Dacă aceasta este pana aleasă de tine, trebuie să fii cineva care este blocat în prezent şi în rutină. Faci aceleaşi acţiuni din nou şi din nou şi ai nevoie disperată de ceva inedit şi necunoscut în viaţa ta. Alegerea ta simbolizează dorinţa ta de diversitate. Modelele diferite de pe suprafaţa penei sunt cele care te-au atras, deoarece variaţia de culori reflectă dorinţele tale interioare.

@sursă yourtango.com/Higher Perspective