Surpriză monumentală de Ziua Îndrăgostiților! Meghan și Harry așteaptă al treilea copil?

Ducii de Sussex au deja doi copii, pe Archie și pe Lilibet, însă circulă acum zvonuri că, de Ziua Îndrăgostiților, vor face marele anunț – că-și extind familia cu încă un membru!

image

Marca.com a scris un material în care a anunțat că Meghan Markle și Prințul Harry e posibil să facă un anunț uluitor în cursul zilei de azi, 14 Februarie – că așteaptă al treilea copil!

Acum câțiva ani, cei doi soți regali au decis să facă public faptul că Meghan era gravidă cu alt doilea copil chiar în această zi, de Valentine’s Day. Micuța Lilibet a venit pe lume pe 4 iunie 2021.

De Ziua Îndrăgostiților, prințesa Diana a anunțat că este însărcinată cu Harry

Ziua Îndrăgostiților este specială pentru Harry din simplul motiv că mama lui, Prințesa Diana, a anunțat că era gravidă cu el chiar pe 14 Februarie 1984. N-ar fi o surpriză prea mare un asemenea anunț din partea Ducilor de Sussex, având în vedere că, în octombrie 2022, revista Closer a dezvăluit că Meghan și Harry erau dispuși încă de pe-atunci să-și extindă familia și să mai aibă un copil în acest an.  

Citește și Ce avere are Meghan Markle, soția Prințului Harry. De-a lungul timpului, a câștigat sume impresionante

„Sunt amândoi dispuși să-și extindă familia și își doresc mult acest lucru – ca Archie și Lili să aibă un frățior sau o suprioară mai mică”, a declarat o sursă în publicația sus menționată. „E un vis devenit realitate ca ei să fie o familie de patru membri, dar simplul fapt de-a adăuga încă un copil ar face totul și mai frumos!”, a conchis apropiatul celor doi soți.

image

„Meghan e sănătoasă, Harry e un tată minunat, mariajul lor e tot mai puternic și li se potrivește mănușă paternitatea și maternitatea. În plus, vor avea mai mult spațiu din momentul în care se vor muta în casă nouă”, a continuat să explice sursa.   

„Întotdeauna au spus că doi copii sunt tot ce-și doresc, de fapt maximum posibil, însă faptul că sunt părinți le-a adus mai multă bucurie decât și-au putut imagina. Lucrurile se pot schimba și au destulă iubire în sufletele lor pentru încă un copil. Meghan i-a spus lui Harry că încă un copil i-ar apropia și mai mult pe ei doi”, a conchis apropiatul Ducilor de Sussex.

Vezi și: Prințul Harry și Meghan, sub lupa astrologilor chinezi. Ce surprize au pentru Șobolan și Cocoș în Anul Iepurelui de apă

Un alt lucru care ar putea să ne pună de gânduri e că Meghan s-a dat la fund de când cartea soțului ei, „Rezerva”, a ieșit pe piață și a stârnit rumoare în întrega lume. Cum pe fosta actriță n-a caracterizat-o niciodată discreția extremă sau dorința de a-l lăsa pe partenerul ei de viață în prim plan, bănuim că altceva o poate determina pe Markle să stea într-un con de umbră - grețurile matinale din sarcină!

Nu știm deocamdată dacă sunt pure speculații sau cuplul regal chiar are de făcut un anunț memorabil de Ziua Îndrăgostiților. Tot ce ne rămâne de făcut e să așteptăm și să vedem ce surprize are să ne ofere ziua de azi...

Deci stăm cu sufletul la gură să primim vestea cea mare azi?

Foto - ShutterstockRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg