Prințul Harry și Meghan, sub lupa astrologilor chinezi. Ce surprize au pentru Șobolan și Cocoș în Anul Iepurelui de apă

Prinţul Harry şi Meghan Markle au atras atenţia de nenumărate ori, de la interviul lor cu Oprah Winfrey din anul 2021 până la noul lor serial-documentar și cartea de memorii a Prințului Harry (intrată direct în Cartea Recordurilor). Cuplul a expus Familia Regală britanică cum n-a mai fost niciodată până acum şi nu dă semne de retragere. Însă astrologii chinezi sunt rezervați când vine vorba despre cuplul regal de peste Ocean și succesul lor în Anul Iepurelui de apă.

image

Meghan Markle va străluci și va intra în opoziţie cu Familia Regală în 2023, conform astrologului Prințesei Diana. Debbie Frank, supranumită astrologul Prințesei Diana a fost unul dintre prietenii de încredere ai mamei Prinţului Harry. A studiat harta natală a lui Meghan Markle pentru a afla ce îi va rezerva ducesei de Sussex în 2023. Potrivit lui Frank, Meghan va trece prin mai multe necazuri, dar păstrează „spiritul de luptă‟ şi va străluci în acest an, ba chiar va eclipsa Familia Regală Britanică în timpul încoronării regelui Carol al III-lea.

Nu este prima dată când Frank se aventurează să prezică viitorul lui Markle. Anul trecut a spus că fiica ei, Lilibeth, se va afirma cândva şi va influenţa pe mulţi. Despre anul 2023, a afirmat că va fi un an bun pentru Meghan. „Meghan este dornică să-și continue viața și să-și extindă acoperirea în lume. În luna martie, Jupiter o va impulsiona să fie mai ambiţioasă, împingându-o într-o nouă ligă de putere. Ca orice nativ Leu, Meghan este născută pentru a străluci și pentru a emana o încredere deosebită. Îşi va găsi împlinirea în 2023. Spiritul ei de luptătoare este pe deplin afișat în preajma Încoronării, în mai și în lunile de vară, când Marte se impune‟, a explicat Frank, subliniind că Meghan va avea un an plin de satisfacţii.

Nu va fi totul roz pentru cuplul Harry şi Meghan

În ciuda problemelor care li se pot ivi pe parcursul anului, Markle ar putea antagoniza alți membri ai Familiei Regale. „Eclipsa de Lună Nouă din 14 octombrie ar putea-o aduce într-o poziţie de coliziune cu familia‟, a adăugat ea. Harry și Meghan s-au confruntat cu atacuri din partea presei, în principal a presei britanice, susţinătoare a punctului de vedere al Familiei regale, dar și a unor publicaţii conservatoare din Statele Unite, așa că dacă previziunile astrologului sunt adevărate, ea va avea puțină liniște în fața turbulențelor.

Se anunţă multe provocări pentru ducii de Sussex

Doi astrologi, Lisa Stardust și Patrick Price, au prezis un viitor cu multe schimbări pentru Meghan și Harry în acest an. Lisa a declarat pentru Express.co.uk că vor avea traversa o perioadă cu suişuri şi coborâşuri în planurile financiar şi familial: „Ne putem aștepta ca Meghan și Harry să aibă parte de schimbări la nivelul situației financiare. Vom auzi multe despre finanțe în anul următor, posibil o investiție proastă sau o pierdere de bani. De asemenea, pot exista schimbări în privinţa casei şi este posibil să aibă loc o mutare.

Meghan poate discuta mult mai mult despre viața ei personală și despre cât de greu este să te echilibrezi ca mamă. Vor avea parte de multe provocări‟. Cât despre Harry, Lisa spune că va trece printr-un proces de transformare major: „Vor fi proiecte viitoare ici și colo. Oamenii vor dori să audă mai multe de la el și nu de la Meghan. Probabil că ea va face un pas înapoi pentru ca el să apară mai mult pe cont propriu‟.

Te-ar mai putea interesa: „Rezervă‟, cartea cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile! Experții au analizat adevărul Prințului Harry

Ar mai putea anunţa apariţia unui nou membru în familia lor în 2023

În ceea ce privește familia, Lisa a susținut că Meghan încearcă să aibă mai mulți copii. „O nouă sarcină ar putea apărea acum sau spre sfârșitul anului. Îi este teamă să mai aibă un copil din cauza anxietăţii. Nu vor vizita Marea Britanie prea curând. El și fratele său vor fi mereu în competiţie, pe baza ierarhiei. Din moment ce Harry este un nativ Fecioară, iar Meghan s-a născut sub semnul Leu, au o compatibilitate bună. Fiecare dintre ascendenții lor este opus unul celuilalt, ceea ce înseamnă că sunt compabili și ideali unul pentru celălalt‟.

Pe de altă parte, astrologul Patrick Price credea că familia ducelui de Sussex va avea mai multe proiecte viitoare. Cu privire la următoarele câteva luni, el a spus: „Mercur este poziționat în prima casă pentru Meghan și a opta casă pentru Harry, ceea ce indică faptul că este foarte important pentru ei să se înțeleagă bine și să aibă versiunea lor despre evenimente pe care s-o împărtășească tuturor. Mercur în prima casă arată că Meghan consideră comunicarea și onestitatea nişte valori de bază. Faptul că Mercur se află în a opta casă a lui Harry ne spune că poate fi pasionat să găsească modalități de a-și comunica experiența trăită. Din această cauză, ar putea avea un alt interviu sau o apariţie televizată importantă în 2023‟.

Vezi și: Ce avere are Meghan Markle, soția Prințului Harry. De-a lungul timpului, a câștigat sume impresionante

Conform astrologului Price, Harry îl are pe Uranus în a 11-a casă, ceea ce arată că există șanse mai mari ca anul viitor să se aventureze în proiecte fără Meghan. Aceasta se datorează faptului că Uranus este planeta descoperirilor personale și a dezvoltării. În cazul lui Meghan, Uranus se află în a cincea casă, a familiei, a căminului și a relațiilor, ceea ce demonstrează că Meghan ar putea dori și ea să-și dezvolte propriul drum în continuare. Datorită independenței lor puternice ca oameni, acum pare posibil să preia proiecte separate care vor permite lumii să-i cunoască mai bine pe fiecare în parte.

Și Patrick Price prezice apariţia unui copil în cuplul lor: „Gemeni și Scorpion sunt în casa a cincea a lui Harry și Meghan. A cincea casă se poate referi la copii și, în acest caz, înseamnă că ar putea avea încă un copil planificat. Aceasta se datorează faptului că Gemenii și Scorpionul din această casă fac ambii aluzie la faptul că Harry și Meghan sunt oameni cărora le place să aibă o familie mai mare. Aceste poziții din casa a cincea ne spun că, chiar dacă nu mai au copii, familia este o parte foarte importantă din viața ambelor lor și este un pilon central pentru ei‟.

Relaţia cu Familia Regală s-ar putea îmbunătăţi?

Astrologul Patrick Price a afirmat că ruptura de casa regală britanică va începe să se repare, iar Familia Regală ar putea începe să-și asume responsabilitatea pentru rolul lor în ruperea relației. În prima jumătate a anului, se întrevăd multe călătorii în 2023, unele în scop caritabil, altele pentru evenimente publice, cel mai probabil cu ocazia Încoronării Regelui. „Aceasta se datorează faptului că, în diagrama lui Harry, vedem Luna în Taur, ceea ce ne spune că Harry nu se va îndepărta niciodată prea mult de rădăcinile sale pentru prea mult timp. Familia este importantă pentru el și, în ciuda oricăror divergențe, atunci când aceasta are nevoie ca el să revină, o va face‟, a declarat astrologul britanic.

Meghan are nevoie de validare şi este orientată spre familie

Orientarea spre familie a lui Meghan este susţinută şi de faptul că Meghan este un nativ Cocoş de metal potrivit zodiacului chinezesc, cum este născută în anul 1981. Potrivit astrologilor chinezi, cocoșii sunt oameni care par puternici, dar au nevoie de validare din partea celor dragi. Ei tind să fie perfecționiști și sunt foarte orientați spre familie. În 2023, anul Iepurelui de Apă, creşte interesul său pentru familie. Pe de altă parte, Prințul Harry, născut în 1984, este în zodia Șobolan conform astrologiei chineze. Șobolanii sunt cunoscuți pentru adaptabilitate și o continuă stare de alertă. Deși pot fi încăpățânați, pot fi sentimentali, toleranți și grijulii. Sunt pe placul tuturor.

Conform thechinesezodiac.org, în anul Iepurelui de apă, Cocoșul, un semn incompatibil cu Iepurele, se poate confrunta cu o serie de provocări pe toată durata anului. De aceea, ar trebui să fie precaut și să nu se abată de la muncă (nu sunt permise scurtăturile, amânările și minciunile!). Relația dintre Iepure și Cocoș se poate lăsa cu pierderi financiare.

Șobolanul ar putea avea, de asemenea, probleme în acest an, pentru că, scrie aceeași publicație online, iresponsabilitatea Șobolanului îl poate irita pe Iepure, în timp ce Șobolanul poate fi enervat de atenția la detalii a Iepurelui. 

Rămâne de văzut dacă foștii Duci de Sussex vor avea noroc în 2023, iar planurile lor vor înainta cu viteză, fără obstacole, sau astrologii chinezi vor avea dreptate să fie rezervați în privința succesului celor doi.

FOTO: Shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg