Prietenia secretă a Reginei Elisabeta cu un actor faimos. Să-l cunoască a fost una dintre ultimele dorințe

„Au servit doar ei doi ceaiul împreună. Îi plăcea să îl vadă și s-au înțeles cu adevărat‟, a declarat o sursă, despre prietenia pe care Regina Elisabeta a II-a a avut-o cu un actor extrem de cunoscut. 

image

În perioada vieții, Regina Elisabeta a II-a a fost înconjurată de familie, prieteni apropiați și confidenți, însă numărul mare de oameni din jurul său nu a împiedicat-o să își dorească să își facă noi cunoștințe. 

Cu puțin timp înainte să moară, mai exact în vara acestui an, Regina Elisabeta a II-a și-a lărgit cercul de prieteni, când a făcut cunoștință cu un actor celebru de la Hollywood. 

Regina își dorea de mult timp să-l întâlnească și potrivit „Mirror‟, ea a fost dezamăgită că nu a avut șansa să îl vadă la un concurs, care s-a organizat în Londra, în luna mai, din cauza problemelor sale de sănătate. 

Citește și: Înmormântarea Reginei a bătut recordul deținut de aterizarea pe Lună! 

Ulterior, Regina a avut ocazia să-și îndeplinească una dintre ultimele dorințe, iar cei doi s-au înțeles „cu adevărat‟.

Una dintre ultimele dorințe ale Reginei

Cu puțin timp înainte de a muri, Regina Elisabeta a II-a și-a întâlnit actorul favorit - pe Tom Cruise. Cei doi au servit ceaiul la Castelul Windsor, iar Cruise, în vârstă de 60 de ani, a fost tratat ca o adevărată vedetă. Actorul a primit un tratament VIP complet și a avut ocazia să-și îndeplinească un vis - cel de a ateriza din elicopter pe terenul unei reședințe regale. De asemenea, Tom Cruise a fost invitat să facă un tur special al castelului. 

„Doar ei doi au servit ceaiul împreună. (Reginei) Îi plăcea să îl vadă și chiar s-au înțeles atât de mult încât l-a invitat și l-a prânz. I s-a permis să zboare cu elicopterul‟, a spus o sursă, potrivit „Mirror”. 

image

Vezi și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze de la 8 ani 

Anterior, Tom Cruise a povestit că îi iubește Marea Britanie datorită peisajului rural frumos, localnicilor prietenoși și pentru istoria bogată. Vedeta a filmat mai multe pelicule în Marea Britanie și a fost încântat de atracțiile zonei: „Este un amestec fantastic între vechi și nou. Îmi place să văd atracțiile, Turnul Londrei, Coloana lui Nelson, Palatul Buckingham și toate aceste locuri fantastice care sunt pline de istorie. De asemenea, iubesc peisajul rural britanic‟, a mărturisit Tom Cruise, conform aceleiași surse. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram @tomcruise



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg