Te uitai la serialul Pasiuni? Iată cum arată actorii la 20 de ani de la difuzare

1 serialul pasiuni jpg jpeg

Serialul ,,Pasiuni” a început să fie difuzat de TVR 1 la începutul anilor 2000. La vremea respectivă a fost un adevărat magnet pentru tineri, dar şi pentru părinţi, bunici. Chiar dacă nu a avut cel mai grozav scenariu, cu scene pe alocuri penibile, filmul avea ceva care te atrăgea.

Poate mulţi dintre voi se întreabă ce mai face Charity Standish care l-a vrăjit cu frumuseţea ei angelică pe Miguel. Actorii Molly Stanton şi Jesse Metcalfe au acum 40, respectiv 41 de ani.

Molly Stanton şi-a continuat cariera ca actriţă, fiind distribuită mai mult în seriale TV. Ultima apariţie este în drama ,,Think Fast” (2017).

stanga
dreapta
2 juliet mills jpg jpeg
3 galen garing jpg jpeg
4 mckenzie westmore jpg jpeg
5 brook kerr jpg jpeg
6 lindsay hartley1 jpg jpeg
7 lindsay hartley2 jpg jpeg
8 jesse metcalfe jpg jpeg
9 molly stanton jpg jpeg
11 cuplul sheridan luis pasiuni jpg jpeg
12 serialul pasiuni tvr jpg jpeg

După Pasiuni, Jesse Metcalfe a cunoscut popularitatea, fiind invitat în tot mai multe producţii cinematografice. Anul 2020 îl aduce alături de Bruce Willis în pelicula ,,Hard Kill". Filmul va avea lansarea în luna august.

Un alt cuplu care a atras atenţia a fost Luis-Sheridan. Deşi proveneau din medii diferite, s-au îndrăgostit nebuneşte, în ciuda familiilor care se împotriveau relaţiei. Acum, Galen Garing (49 de ani) şi McKenzie Westmore (43 de ani) au zeci de filme în palmares. Timpul nu i-a schimbat prea mult nici pe aceşti doi actori care sunt la fel de atrăgători ca în serialul Pasiuni.

Actriţa în rolul Theresei, Lindsay Hartley, are 42 de ani şi este într-o formă fizică de invidiat. Ea se antrenează constant, astfel încât a ajuns să aibă un corp atletic foarte bine lucrat. Ea a rămas prietenă cu Brook Kerr, care o joacă pe Whitney Russel în Pasiuni şi arată la fel de bine, la vârsta de 46 de ani.

        View this post on Instagram                   With my girl of twenty years 😚❤️ @brookkerr #passions A post shared by Lindsay Korman-Hartley (@lindsaynhartley) on Jun 24, 2020 at 7:43pm PDT

With my girl of twenty years 😚❤️ @brookkerr #passions

A post shared by Lindsay Korman-Hartley (@lindsaynhartley) on

Printre personajele care au ieşit în evidenţă au fost vrăjitoarea Tabitha şi păpuşa ei Timmy, care în cele din urmă devine un băieţel real.

Actriţa care o interpreta pe Tabitha se numeste Juliet Mills şi are acum 78 de ani. Chiar dacă au trecut peste 20 de ani de la filmări, înfăţisarea ei nu s-a schimbat foarte mult. Ea îşi continuă cariera cinematografică, fiind distribuită în continuare în filme şi seriale.

Destinul simpaticului Timmy a fost nemilos. Joshua Ryan Evans se stinge din viaţă, la vârsta de 20 de ani, din cauza unei complicaţii la inimă. El avea aspectul şi vocea unui copil mic, pentru că suferea de o formă de nanism, măsurând doar 94 de cm. Probabil mulţi îşi amintesc secvenţele în care Timmy se temea că va fi atacat de pisica Fluffy sau de momentele când se bucura de un pahar de Martimmys.

Sursa foto: InstagramRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg