Telefon din platină, copac de 200 de ani – astea da, cadouri de Ziua Îndrăgostiților!

E ziua cea mare a iubiților din întreaga lume și ce motiv mai bun de-a ne demonstra sentimentele decât cu un cadou frumos, nu? Ei bine, vedetele nu s-au uitat la bani când a venit vorba să-și exprime dragostea pentru partener!

Ziua Indragostitilor jpg

Jay-Z & Beyonce

Sunt un cuplu sudat și, alături de cei trei copii ai lor, trăiesc fericiți în lumea lor lipsită de griji. Cum era de așteptat, rapperul Jay-Z i-a demonstrat soției sale cât de mult o iubește oferindu-i cadouri de preț an de an, de Ziua Îndrăgostiților.

În 2014, muzicianul miliardar i-a dat jumătății sale o brățară de aur și argint, de la Tacori, în valoare de 2.390 de dolari. Însă, în 2009, a fost mult mai generos. Beyonce a primit de la tatăl copiilor ei un telefon din platină, de lux, evident. Care a fost prețul acestuia? Nu mai puțin de 24.000 de dolari! Auci!

Travis Scott & Kylie Jenner

Se pare că cei doi părinți s-au despărțit – din nou! – însă au avut momentele lor bune împreună. Rapperul a comandat un tunel din trandafiri roșii, sub formă de inimă, care ducea la o altă inimă mare și neon la final. Tunelul respectiv era luminat de lumânări și, în surdină, se auzea o muzică romantică, specifică zilei de 14 Februarie. Ei bine, așa a fost așteptată acasă Kylie de Valentine’s Day, în trecut.

Justin Theroux & Jennifer Aniston

Cei doi foști soți și-au petrecut prima Zi a Îndrăgostiților împreună în Orașul Iubirii. Actorii și-au făcut bagajul, după ce de-abia deveniseră soț și soție, și au plecat la Paris, în 2016. Justin a postat atunci o fotografie cu Jennifer privind pe fereastra restaurantului din Turnul Eiffel, aflat chiar în vârf. Ce romantic!

Chrissy Teigen & John Legend

De-abia au devennit părinții celui de-al treilea lor copil, însă, în trecut, au putut evada împreună de Ziua Îndrăgostiților fără să le pese de nimeni și de nimic. Astfel, în 2015, John a închiriat un avion privat și și-a luat soția pe sus, într-o vacanță romantică. „Cea mai norocoasă fată din lume!”, a ținut să se laude Chrissy atunci. Și chiar avea dreptate, nu?

Angelina Jolie & Brad Pitt

Pe vremea când erau îndrăgostiți unul de altul, actrița i-a oferit soțului ei ceva inedit de 14 Februarie. I-a dat lui Brad un copac vechi de 200 de ani, un măslin, care a costat nu mai puțin de 18.500 de dolari. Angie a plantat măslinul, care este simbolul universal al păcii, pe proprietatea lor comună din sudul Franței, cumpărată cu 60 de milioane de dolari. Cadoul special din 2010 n-a avut efectul scontat, pentru că cei doi foști parteneri se află în plin război de când au divorțat. Ce păcat!  

David Beckham & Victoria Beckham

Au tot ce-și pot dori pe lumea asta! El, fost fotbalist de top, primește în continuare propuneri profesionale de multe milioane de euro, iar ea, un designer vestimentar de succes, îmbracă celebritățile de la Hollywood.

De Ziua Îndrăgostiților, un astfel de cuplu nu-și oferă doar un biet buchet de flori. Nu. Dovezile lor de amor sunt mult mai generoase de atât! Ca-n 2006, când David i-a oferit Victoriei, de 14 Februarie, un colier plin de diamante și safire, de la Bulgari, care a costat 8 milioane de dolari. Ulala! 

Foto - Shutterstock



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg