Teo Trandafir va fi operată din nou

1 49666 original jpg jpeg

După ce a trecut prin chinurile a două intervenţii chirurgicale primăvara aceasta, vedeta de televiziune Teo Trandafir este nevoită să se opereze din nou la Clinica din Viena. Iată motivul!

Teo Trandafir trebuie să se opereze din nou la Viena din cauza unor complicaţii apărute după cele două operaţii, a spus duminică, 21 august, Teo Trandafir, potrivit Mediafax.

Pe 24 februarie, anul acesta,Teo Trandafir se operează de urgenţă din cauza complicaţiilor pancreatitei şi a unei infecţii declanşate la nivelul abdomenului. Deşi medicii o anunţaseră că operaţia a fost un real succes, Teo Trandafir este nevoită să se opereze din nou la Clinica AKH din Viena. Astfel, la sfârşitul lunii martie, vedeta suferă a doua intervenţie chirurgicală (medicii i-au înlăturat urmele de necroză şi ţesut infectat din abdomen).

De această dată, “este vorba despre o complicaţie care apare destul de frecvent şi care trebuie rezolvată. Nu ştiu încă data. Nu s-a făcut o programare”, a spus aceasta. Nu se ştie cât timp va dura perioada de recuperare. "Depinde de ce vor găsi acolo", a maispus Teo Trandafir. Cu toate aceasta, "este o intervenţie minoră",c auzată de o umflătură apărută în urma operaţiilor.

"În general, există posibilitatea să apară la pacienţii care au fost operaţi. Mi-au apărut şi mie. Este de preferat să merg tot la Viena şi să mă las din nou pe mâna chirurgului care m-a tratat",a declarat aceasta.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg