Cum arată azi Amanda Bynes! Actrița făcea furori în anii 2000

Amanda Bynes făcea furori la începutul anilor 2000, pe vremea când juca în cele mai cunoscute filme pentru adolescenți. Timpul a trecut, iar, astăzi, frumoasa blondă cu ochii verzi este total schimbată. Să fie problemele cu legea cele care și-au pus amprenta asupra aspectului său fizic!? 

image

Cariera Amandei Bynes, (în vârstă de 36 de ani) a fost plină de suișuri și coborâșuri. Ea a cunoscut faima, odată cu apariția în „What a Girl Wants‟ (2003) și în „She’s the Man‟ (2006). Pentru că era apreciată de mulți, a avut propriul show de televiziune, „The Amanda Show‟ (1999-2002), iar ulterior a apărut și în emisiunea de succes „What I Like About You (2002-2006).

Din păcate, cariera ei a luat o întorsătură nefericită după ce în viața sa au apărut mai multe probleme de natură legală. 

Pe primele pagini în ziarele de scandal

În anul 2012, viața Amandei Bynes a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, odată ce a fost prinsă de poliție în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Tot în acel an, ea a fost surprinsă la volan cu permisul suspendat.

La mai puțin de o săptămână de la incident, vedeta a fost părăsită de către managerul ei, deoarece „nu ar fi acceptat ajutor de specialitate‟. 

Evenimentele tumultoase nu se încheie aici! Un an mai târziu, sătuli de scandalurile din apartamentul vedetei, vecinii Amandei au chemat poliția. Oamenii legii au găsit-o pe Amanda în casă fumând substanțe interzise. Viața ei urma să se schimbe în totalitate după ce a fost acuzată de lovire și fugă, pentru care a primit trei ani de arest.

În 2014, Amanda a oferit o explicație tulburătoare prin intermediul rețelelor sociale cu privire la tot ce i se întâmplă: „Tatăl meu a fost abuziv verbal și fizic cu mine pe când eram un copil. Îmi zicea că sunt urâtă și mă întreba dacă vreau să fac sex cu el. Eu nu știam ce să îi răspund și am fost nevoită să trăiesc forțat cu el, ceea ce a fost un coșmar total‟, a scris ea, pe Twitter, conform „Suggest‟. Trei ore mai târziu, ea și-a retras cuvintele. Tot atunci, Amanda a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. 

Declară că și-a îmbunătățit starea psihică 

După toate aceste evenimente, Amanda a fost plasată sub o tutelă. Mama ei, Lynn Bynes a primit control legal asupra finanțelor sale, precum și asupra informațiilor medicale. Potrivit „Page Six‟, Bynes nu își mai dorește să fie sub tutelă.

Ea crede că și-a îmbunătățit starea psihică, iar protecția instanței nu mai este necesară. Amanda a depus deja actele pentru a pune capăt situației în care se află. 

image

(Amanda Bynes, în prezent) 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @rlamandabynesRecente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg