Cum arată azi Amanda Bynes! Actrița făcea furori în anii 2000

Amanda Bynes făcea furori la începutul anilor 2000, pe vremea când juca în cele mai cunoscute filme pentru adolescenți. Timpul a trecut, iar, astăzi, frumoasa blondă cu ochii verzi este total schimbată. Să fie problemele cu legea cele care și-au pus amprenta asupra aspectului său fizic!? 

image

Cariera Amandei Bynes, (în vârstă de 36 de ani) a fost plină de suișuri și coborâșuri. Ea a cunoscut faima, odată cu apariția în „What a Girl Wants‟ (2003) și în „She’s the Man‟ (2006). Pentru că era apreciată de mulți, a avut propriul show de televiziune, „The Amanda Show‟ (1999-2002), iar ulterior a apărut și în emisiunea de succes „What I Like About You (2002-2006).

Din păcate, cariera ei a luat o întorsătură nefericită după ce în viața sa au apărut mai multe probleme de natură legală. 

Pe primele pagini în ziarele de scandal

În anul 2012, viața Amandei Bynes a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, odată ce a fost prinsă de poliție în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Tot în acel an, ea a fost surprinsă la volan cu permisul suspendat.

La mai puțin de o săptămână de la incident, vedeta a fost părăsită de către managerul ei, deoarece „nu ar fi acceptat ajutor de specialitate‟. 

Evenimentele tumultoase nu se încheie aici! Un an mai târziu, sătuli de scandalurile din apartamentul vedetei, vecinii Amandei au chemat poliția. Oamenii legii au găsit-o pe Amanda în casă fumând substanțe interzise. Viața ei urma să se schimbe în totalitate după ce a fost acuzată de lovire și fugă, pentru care a primit trei ani de arest.

În 2014, Amanda a oferit o explicație tulburătoare prin intermediul rețelelor sociale cu privire la tot ce i se întâmplă: „Tatăl meu a fost abuziv verbal și fizic cu mine pe când eram un copil. Îmi zicea că sunt urâtă și mă întreba dacă vreau să fac sex cu el. Eu nu știam ce să îi răspund și am fost nevoită să trăiesc forțat cu el, ceea ce a fost un coșmar total‟, a scris ea, pe Twitter, conform „Suggest‟. Trei ore mai târziu, ea și-a retras cuvintele. Tot atunci, Amanda a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. 

Declară că și-a îmbunătățit starea psihică 

După toate aceste evenimente, Amanda a fost plasată sub o tutelă. Mama ei, Lynn Bynes a primit control legal asupra finanțelor sale, precum și asupra informațiilor medicale. Potrivit „Page Six‟, Bynes nu își mai dorește să fie sub tutelă.

Ea crede că și-a îmbunătățit starea psihică, iar protecția instanței nu mai este necesară. Amanda a depus deja actele pentru a pune capăt situației în care se află. 

image

(Amanda Bynes, în prezent) 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @rlamandabynes



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg