Tom Cruise merge cu metroul și își vede filmele la cinema!

La peste 60 de ani, actorul hollywoodian continuă să ne mențină atenția atât cu filmele sale, cât și cu comportamentul său de zi cu zi. Știați că merge adesea cu transportul în comun?

image

Cine s-ar fi gândit că, într-o bună zi, te poți întâlni la metrou cu Tom Cruise?! Bine, nu românii, ci englezii, pentru că actorul american preferă transportul în comun în țara lui Shakespeare, de multe ori. Mai mult, vedeta de peste ocean recunoaște că se duce să-și vadă filmele la cinematograf. Nu face asta ca să se uite la el pe marele ecran, ci ca să observe reacția pe care o au oamenii la momentele cruciale din film.  

„În copilărie, mi-am dorit tot timpul să călătoresc, așa că, atunci când am început să fac filme, am început să merg la cinema în alte țări, ca să urmăresc filmele mele cu altă audiență”, a declarat marea vedetă de cinema.

Citește și Tratament cosmetic cu găinaț. Tom Cruise e mare amator!

„Acum asta fac. Când fac câte un film, vreau să îl văd cu publicul. Eu încerc să fac tot ce-mi stă în putință, să folosesc orice mijloace am la dispoziție ca să distrez oamenii”, a continuat să povestească Tom Cruise. Însă tot el a recunoscut că lumea își dă câteodată seama că actorul se află în sala de cinema.

„Câteodată mă descoperă lângă ei. Când își dau seama că stau lângă ei, încearcă să facă abstracție de mine. Când nu reușesc, facem niște poze împreună și dau niște autografe”, a dezvăluit actorul.

Având în vedere statusul pe care-l are Cruise, echipa lui de Securitate nu e deloc încântată că clientul lor VIP se decide să ia metroul sau să meargă singur la cinematograf. Se pot întâmpla multe lucruri în spații aglomerate și este extrem de dificilă intervenția forțelor de ordine în caz că vedeta de la Hollywood pățește ceva.

Vezi și Coincidență? Tom Cruise a divorțat când cele trei soții ale lui aveau aceeași vârstă!

Stând de vorbă cu moderatorul Jimmy Kimmel, Tom Cruise și-a amintit cum era el într-un metrou londonez odată și o puștoaică de 14 ani și-a dat seama cine era el, în timp ce restul lumii nu-l observase. Situția a devenit puțin ciudată, dar actorul a încercat să scape din ea cât mai simplu.

Șocată de descoperirea ei, adolescenta s-a uitat în jurul ei și și-a dat seama că numai ea îl observase pe ditamai actorul hollywoodian lângă ea. Atunci actorul și-a dus degetul la gură în semn să rămână totul secret între ei, să nu spună ea nimic. Puștoaica a fost de acord, dar tot a scos telefonul și i-a făcut o poză lui Tom aflat chiar lângă ea în metrou.Recente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg