Tom Cruise merge cu metroul și își vede filmele la cinema!

La peste 60 de ani, actorul hollywoodian continuă să ne mențină atenția atât cu filmele sale, cât și cu comportamentul său de zi cu zi. Știați că merge adesea cu transportul în comun?

image

Cine s-ar fi gândit că, într-o bună zi, te poți întâlni la metrou cu Tom Cruise?! Bine, nu românii, ci englezii, pentru că actorul american preferă transportul în comun în țara lui Shakespeare, de multe ori. Mai mult, vedeta de peste ocean recunoaște că se duce să-și vadă filmele la cinematograf. Nu face asta ca să se uite la el pe marele ecran, ci ca să observe reacția pe care o au oamenii la momentele cruciale din film.  

„În copilărie, mi-am dorit tot timpul să călătoresc, așa că, atunci când am început să fac filme, am început să merg la cinema în alte țări, ca să urmăresc filmele mele cu altă audiență”, a declarat marea vedetă de cinema.

Citește și Tratament cosmetic cu găinaț. Tom Cruise e mare amator!

„Acum asta fac. Când fac câte un film, vreau să îl văd cu publicul. Eu încerc să fac tot ce-mi stă în putință, să folosesc orice mijloace am la dispoziție ca să distrez oamenii”, a continuat să povestească Tom Cruise. Însă tot el a recunoscut că lumea își dă câteodată seama că actorul se află în sala de cinema.

„Câteodată mă descoperă lângă ei. Când își dau seama că stau lângă ei, încearcă să facă abstracție de mine. Când nu reușesc, facem niște poze împreună și dau niște autografe”, a dezvăluit actorul.

Având în vedere statusul pe care-l are Cruise, echipa lui de Securitate nu e deloc încântată că clientul lor VIP se decide să ia metroul sau să meargă singur la cinematograf. Se pot întâmpla multe lucruri în spații aglomerate și este extrem de dificilă intervenția forțelor de ordine în caz că vedeta de la Hollywood pățește ceva.

Vezi și Coincidență? Tom Cruise a divorțat când cele trei soții ale lui aveau aceeași vârstă!

Stând de vorbă cu moderatorul Jimmy Kimmel, Tom Cruise și-a amintit cum era el într-un metrou londonez odată și o puștoaică de 14 ani și-a dat seama cine era el, în timp ce restul lumii nu-l observase. Situția a devenit puțin ciudată, dar actorul a încercat să scape din ea cât mai simplu.

Șocată de descoperirea ei, adolescenta s-a uitat în jurul ei și și-a dat seama că numai ea îl observase pe ditamai actorul hollywoodian lângă ea. Atunci actorul și-a dus degetul la gură în semn să rămână totul secret între ei, să nu spună ea nimic. Puștoaica a fost de acord, dar tot a scos telefonul și i-a făcut o poză lui Tom aflat chiar lângă ea în metrou.



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG