Tom Hanks, valetul unei artiste cunoscute. Pentru cine a lucrat actorul?

Pe vremea când încă nu era un actor celebru, Tom Hanks (67 de ani) a lucrat ca valet într-un hotel din California și a avut șansa să întâlnească o mare artistă, care ulterior i-a devenit prietenă. 

image

Tom Hanks este un actor respectat în industria cinematografică, însă puțini știu că, în tinerețe, el a avut o altă profesie față de cea din prezent. În timpul unei apariții TV, Hanks a povestit că, prin anii ’70, a lucrat într-un hotel apreciat din California (Oakland) ca valet. 

Interesant este că, pe atunci, tânărul Tom Hanks a avut șansa să dea nas în nas cu o cunoscută cântăreață, care avea să îi devină prietenă mai târziu în viață. 

Citește și: Video Tatăl lui Tom Hanks, martor la uciderea propriului părinte. În ce mod l-a afectat pe actor? 

Tom Hanks: „Am lucrat pentru Cher‟

În emisiunea „The Graham Norton Show‟, Tom Hanks a apărut alături de Cher și de colegii actori, Julia Roberts și Timothée Chalamet, pe care i-a surprins cu o poveste mai puțin cunoscută, în special pe cântăreață: „Am lucrat pentru Cher‟, a spus Hanks: „Am fost valet pentru ea‟ și-a început actorul întâmplarea. 

Ulterior i s-a adresat artistei: „Tu erai cu unul dintre soții tăi. Geanta ta era la noi, așa că am fost trimis să ți-o aduc în cameră. Am bătut la ușă, am pus-o jos, iar tu ai spus: Da, asta este. Mulțumesc, puștiule! Și asta a fost. Așa că pot spune că am lucrat pentru Cher‟, a spus el.

Scurta interacțiune ar fi avut loc între anii 1975 și 1976. La acea vreme, cântăreața se afla într-o relație cu solistul trupei „Allman Brothers‟, Gregg Allman, cu care s-a căsătorit în iunie 1975, dar de care a divorțat patru ani mai târziu. 

Citește și: Marea iubire a lui Cher a fost „Covrigarul”. De ce a părăsit-o pe vedetă și ce mai face el acum? 

image

În prezent, Tom Hanks este unul dintre actorii cu cele mai mari încasări atât în Statele Unite ale Americii, cât și în lume. Printre filmele cunoscute în care a jucat se numără: „Prieteni de suflet (1980), „Expresul polar (2004)‟, „Codul lui Da Vinci (2006) și „Un bărbat pe nume Otto (2022)‟

Sursă foto: Pinterest, Instagram-@elizabethstewart  Recente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg