Tradiția pe care Kourtney Kardashian o respecta cu sfințenie în copilărie

Relația pe care Kourtney Kardashian (44 de ani) a avut-o cu tatăl ei, Robert Kardashian, a fost una cu adevărat specială. Drept dovadă, tradiția pe care ei o respectau în fiecare seară de miercuri! 

image

Pe 22 februarie, Robert Kardashian ar fi împlinit 80 de ani, iar Kourtney Kardashian a ținut să-i aducă un omagiu. Vedeta a postat în mediul online un mesaj emoționant, unde a specificat ce obișnuia să facă alături de cel care a fost cel mai important bărbat din viața ei. 

Citește și: Kim Kardashian dezvăluie ce mesaj a primit de la tatăl ei decedat prin intermediul unui medium 

Kourtney Kardashian a publicat pe contul său de Instagram două fotografii din copilărie în care apare alături de tatăl ei. În dreptul pozei, vedeta a scris cât de important a fost acesta pentru ea: 

„Tatăl meu ar fi împlinit astăzi 80 de ani. Ce n-aș da să-i cânt La mulți ani și să aud una dintre glumele lui amuzante pentru ultima oară. Avea simțul umorului și făcea viața să pară distractivă‟, au fost cuvintele lui Kourtney. De asemenea, în acest mesaj vedeta a dezvăluit ce tradiție respecta alături de tatăl ei în fiecare seară de miercuri: 

Vezi și: Kourtney Kardashian și-a mâncat propria placentă! „Ce gustoasă e”

„În fiecare miercuri seară vizionam filme, iar el îmi arăta un film vechi. Asta făceam în fiecare săptămână. Făcea ca totul să pară distractiv și special. La mulți ani celui mai bun tati din lume!‟, și-a încheiat vedeta postarea. 

Din ce cauză a murit Robert Kardashian

Robert Kardashian a murit în septembrie 2003, la două luni după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă - cancer esofagian. Vestea a venit ca un șoc pentru apropiații săi, deoarece el nu consuma alcool și nu fuma. De asemenea, nimeni din familia lui nu mai fusese diagnosticat cu cancer, scrie „Mirror‟.

De profesie avocat, Robert Kardashian a devenit celebru odată cu implicarea în procesul lui OJ Simpson, care avea să devină cel mai mediatizat caz penal din istoria SUA. Din păcate, avocatul nu a apucat să-și vadă copiii, pe Khloé, Kim, Kourtney și pe Robert Kardashian Jr., la apogeul carierei! 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram@ Kourtney Kardashian Recente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg