Kim Kardashian dezvăluie ce mesaj a primit de la tatăl ei decedat prin intermediul unui medium

La 20 de ani distanță de când tatăl ei s-a stins din viață, Kim Kardashian a primit un mesaj de la el prin intermediul unui medium. Ce i-a transmis acesta? 

image

Pe 30 septembrie 2003, Robert Kardashian, cunoscut pentru că a fost unul dintre avocații și prietenii lui O. J. Simpson, a murit din cauza cancerului esofagian, lăsând în urmă patru copii, care ulterior au devenit cunoscuți prin prisma serialului de familie „Keeping Up With the Kardashians‟. 

Recent, numele lui a revenit în atenția publicului după ce Kim Kardashian, una dintre fiicele lui Robert, a dezvăluit într-un interviu pentru publicația „GQ” că a reușit să ia legătura cu el.

Mai exact, vedeta s-a întâlnit cu un medium și acesta i-ar fi transmis un mesaj din lumea de dincolo. Tânăra în vârstă de 43 de ani crede că informațiile pe care le-a primit nu au mai ajuns la nimeni până în acel moment. 

Ce mesaj a primit Kim Kardashian de la tatăl ei

Persoana care consideră că poate să comunice cu spiritele i-ar transmis lui Kim că tatăl ei râde de dantura vedetei: „Tatăl meu avea o problemă la un dinte. Îi spuneam mereu să îl repare, iar acum eu am o problemă. Nu știe nimeni de asta. Nu am dezvăluit în emisiune, nu am spus-o niciodată cu voce tare‟, a spus Kim. 

Citește și: Kim Kardashian și-a luat o bonă bărbat. Experții ne îndeamnă să facem la fel 

De asemenea, vedeta de televiziune a dezvăluit că și tatăl ei a mers odată la un psihic, deși era sceptic cu privire la această practică. Interesant este că acea persoană a prezis viitorul familiei sale: „I-a văzut numele de familie și i-a spus că acesta va fi cunoscut la nivel interanțional‟, a spus Kim. 

În anul 2020, vedeta de televiziune a dezvăluit că are o legătură specială cu lumea de dincolo, în special cu tatăl ei. După o experiență spirituală pe care a avut-o în Bali, ea consideră că fiul ei mai mic, Psalm West, este, de fapt, tatăl ei reîncarcat: „O femeie oarbă a venit la mine și mi-a spus că voi mai avea un fiu și că acesta va fi tatăl meu reîncarnat. La acea vreme, nimeni din echipa mea nu știa că urma să am un băiat cu o mamă surogat‟, a povestit Kim Kardashian. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg