Kim Kardashian dezvăluie ce mesaj a primit de la tatăl ei decedat prin intermediul unui medium

La 20 de ani distanță de când tatăl ei s-a stins din viață, Kim Kardashian a primit un mesaj de la el prin intermediul unui medium. Ce i-a transmis acesta? 

image

Pe 30 septembrie 2003, Robert Kardashian, cunoscut pentru că a fost unul dintre avocații și prietenii lui O. J. Simpson, a murit din cauza cancerului esofagian, lăsând în urmă patru copii, care ulterior au devenit cunoscuți prin prisma serialului de familie „Keeping Up With the Kardashians‟. 

Recent, numele lui a revenit în atenția publicului după ce Kim Kardashian, una dintre fiicele lui Robert, a dezvăluit într-un interviu pentru publicația „GQ” că a reușit să ia legătura cu el.

Mai exact, vedeta s-a întâlnit cu un medium și acesta i-ar fi transmis un mesaj din lumea de dincolo. Tânăra în vârstă de 43 de ani crede că informațiile pe care le-a primit nu au mai ajuns la nimeni până în acel moment. 

Ce mesaj a primit Kim Kardashian de la tatăl ei

Persoana care consideră că poate să comunice cu spiritele i-ar transmis lui Kim că tatăl ei râde de dantura vedetei: „Tatăl meu avea o problemă la un dinte. Îi spuneam mereu să îl repare, iar acum eu am o problemă. Nu știe nimeni de asta. Nu am dezvăluit în emisiune, nu am spus-o niciodată cu voce tare‟, a spus Kim. 

Citește și: Kim Kardashian și-a luat o bonă bărbat. Experții ne îndeamnă să facem la fel 

De asemenea, vedeta de televiziune a dezvăluit că și tatăl ei a mers odată la un psihic, deși era sceptic cu privire la această practică. Interesant este că acea persoană a prezis viitorul familiei sale: „I-a văzut numele de familie și i-a spus că acesta va fi cunoscut la nivel interanțional‟, a spus Kim. 

În anul 2020, vedeta de televiziune a dezvăluit că are o legătură specială cu lumea de dincolo, în special cu tatăl ei. După o experiență spirituală pe care a avut-o în Bali, ea consideră că fiul ei mai mic, Psalm West, este, de fapt, tatăl ei reîncarcat: „O femeie oarbă a venit la mine și mi-a spus că voi mai avea un fiu și că acesta va fi tatăl meu reîncarnat. La acea vreme, nimeni din echipa mea nu știa că urma să am un băiat cu o mamă surogat‟, a povestit Kim Kardashian. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG