Cine este sufletul geamăn al lui Khloé Kardashian. „Te iubesc mai mult decât îți poți imagina!”

Khloé Kardashian, starul din reality show-ul american „Keeping Up With The Kardashians‟, a scris pe Instagram cine este sufletul ei geamăn. „Te iubesc mai mult decât îți poți imagina‟, a menționat vedeta în postarea sa. Cine să fie persoana cu care Khloé este compatibilă?

image

După mariajul care a durat patru ani cu fostul jucător american de baschet, Lamar Odom, Khloé Kardashian a început o relație cu sportivul Tristan Thompson, cu care a făcut și un copil, pe True Thompson (5 ani). De asemenea, cei doi au decis să devină părinți pentru a doua oară, de această dată cu ajutorul unei mame surogat. Khloé și Tristan au avut o relație tumultoasă, marcată de multe scandaluri, despărțiri și împăcări.

Citește și: Cum schimbă Khloé Kardashian scutece cu unghii lungi? „M-am săturat să se vorbească despre unghiile mele!‟

De curând, Khloé Kardashian a postat pe Instagram un mesaj emoționant, unde a precizat cine este sufletul ei geamăn, mai exact persoana cu care are o conexiune specială, se completează și se înțelege doar din priviri. Să fie fostul ei soț, Lamar Odom, Tristan Thompson sau un membru al familiei sale numeroase

Vezi și: Surorile Kardashian și de ce toate prenumele lor încep cu litera „K‟? Kris Jenner oferă explicația 

Cine este sufletul geamăn al lui Khloé Kardashian?

Ei bine, niciunul dintre foștii săi parteneri nu este sufletul geamăn al lui Khloé Kardashian. Ci o persoană mult mai apropiată de vedetă, și anume sora ei, Kourtney Kardashian

Pe data de 18 aprilie, Kourtney a împlinit 44 de ani, iar Khloé a ținut să îi transmită câteva cuvinte emoționante pe contul de Instagram. Ea i-a scris: „Te iubesc de înainte să știu cum este să iubești. Te-am iubit din momentul în care ne-am cunoscut și de atunci te-am iubit mai mult în fiecare zi. Vei rămâne unul dintre cei mai buni prieteni ai mei / oameni preferați din această lume înfricoșătoare. Dar viața nu pare la fel de înfricoșătoare când suntem împreună. Ce m-aș face fără tine?‟. Ea a continuat: „Suntem ca două boabe de mazăre într-o păstaie. Ne completăm ca untul de arahide și jeleul. Suntem suflete gemene. Kourt, ești de neînlocuit pentru mine. Este greu să exprim în cuvinte ceea ce simt pentru tine și să descriu legătura noastră. Nimic nu o să ne rupă legătura‟, i-a transmis Khloé surorii sale. 

Sursă foto: Instagram - @ khloekardashian 



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg