Tratament natural pentru păr. 5 reţete pe care le poţi face acasă

tratament natural pentru păr jpeg

Dacă vrei o soluţie naturală şi ieftină pentru îngrijirea părului, încearcă un tratament natural pentru păr, preparat chiar la tine acasă. Iată câteva reţete pentru un păr care străluceşte de sănătate.

1. Tratament natural pentru păr uscat

În urma vopsirilor repetate,a acţiunii nocive a soarelui sau din diverse alte cauze,părul devine uscat şi se rupe uşor la pieptănat. Pentru a evita acest lucru,aplică un tratament din două gălbenuşuri de ou,o lingură de ulei de măsline şi o lingură de rom. Amestecă totul bine şi aplică tratamentul pe părul umed,proaspăt spălat. Lasă-l să acţioneze 30 de minute,după care clăteşte cu apă călduţă.

2. Mască împotriva căderii părului

Ai probleme cu căderea părului? Un tratament pe bază de petrol,chiar dacă are un miros neplăcut,îţi poate fi de mare ajutor. Amestecă două gălbenuşuri de ou cu două linguri de petrol,o lingură de ulei de ricin şi două picături de vitamina A. Aplică masca seara,pe părul uscat şi acoperă-ţi capul cu un prosop. Dimineaţa îndepărteaz-o cu apă călduţă şi şampon.

3. Tratament natural pentru păr - Soluţie pentru revigorarea părului

Dacă îţi schimbi des coafura sau foloseşti placa,acest tratament este ideal pentru părul tău. Amestecă două gălbenuşuri de ou cu două linguri de ulei de ricin,două linguri de ulei de măsline şi o lingură de argilă. Aplică soluţia pe părul proaspăt spălat şi las-o să acţioneze timp de 45 de minute. La final,clăteşte cu apă călduţă.

4. Tratament pentru păr deteriorat

Părul tău este aspru şi lipsit de strălucire? Atunci aplică un tratament din două linguri de ulei de măsline sau de ricin,două linguri de miere şi un gălbenuş de ou. Întinde pasta rezultată pe părul proaspăt spălat,acoperă-l cu o pungă şi cu un prosop,şi aşteaptă timp de 15 minute să acţioneze. Cu ajutorul foenului încălzeşte prosopul din când în când. La final,clăteşte părul cu apă din abundenţă.

5. Tratament natural pentru păr - Soluţie pentru creşterea rapidă a părului

Atunci când ai impresia că părul tău creşte foarte greu,poţi încerca un tratament care stimulează rădăcina firului de păr,făcându-l să crească mai repede. Pentru 200 de grame de soluţie ai nevoie de două grame de colesterol,două grame de ulei de ricin,un gram de ulei de lavandă şi 195 de grame de alcool etilic. Cu un tampon de vată umezit cu această soluţie tamponează rădăcina părului. Această soluţie se aplică o dată pe săptămână,pe părul proaspăt spălat,fără a clăti.

Citiţi şi: Tratament natural împotriva căderii păruluiRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg