Tratamente de înfrumuseţare cu castravete

1 68627 original jpg jpeg

Bogat în antioxidanţi şi substanţe nutritive, care hrănesc pielea în profunzime, castravetele este foarte popular în prepararea măştilor de înfrumuseţare.

Această legumă,aplicată pe faţă ori de câte ori ai ocazia,reduce umflăturile de sub ochi şi întârzie apariţia ridurilor.

Nu degeaba primele filme sau imagini cu femei care îşi îngrijeau pielea arătau rondele de castravete aplicate pe ochi sau chiar pe întreaga faţă... Taie două felii rotunde de legumă,cât de groase vrei tu,aplică-le pe ochii închişi,întinde-te pe spate şi lasă-le să stea 20 de minute. Acest truc,oricât de simplu pare,are efecte imediate. Reduce umflăturile din zona ochilor,tratează cearcănele şi celelalte semne neplăcute care apar pe pleoape sau sub ochi după o noapte pierdută. În plus,acest obicei relaxează şi revigorează întreg organismul.

Mască regenerantă

Dacă vrei să ajuţi pielea să se regenereze,castravetele îţi vine din nou în ajutor. Sucul şi pulpa de castravete au proprietăţi de menţinere a elasticităţii pielii şi îi îmbunătăţesc aspectul. Amestecă suc de castravete şi suc de lămâie,în părţi egale,aplică pe faţă cel puţin 15 minute,apoi îndepărtează cu dischete demachiante îmbibate cu apă călduţă. Masca trebuie aplicată cel puţin de două ori pe săptămână.

Toner pentru faţă

Ai tenul acneic şi te confrunţi des cu apariţia nesuferitelor coşuri? Încearcă un preparat-minune cu castravete. Amestecă suc de castravete cu oţet de mere,suc de aloe vera şi suc de roşii,în părţi egale,şi foloseşte soluţia rezultată ca toner pentru faţă. Aplic-o prin tamponare pe ten,cu ajutorul unor dischete demachiante sau cu şerveţele simple,neparfumate. După 10 minute,cel mult,spală faţa cu apă caldă în abundenţă. Tonerul cu suc de castravete este astringent,închide porii şi împiedică îmbătrânirea celulară cutanată.

Pont:Pentru a hidrata pielea feţei,pune în blender o jumătate de castravete,mixează bine,adaugă o lingură de iaurt gras,amestecă şi apoi aplică pe faţă. Lasă să stea 20 de minute,apoi clăteşte.  



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg