Trei întrebări despre gheara diavolului, cu Oana Turcu

1 57777 original jpg jpeg

Oana Turcu este doctor în ştiinţa şi tehnica produselor de erboristerie, dietetice şi cosmetice. În cele ce urmează, află cum poate fi folosită gheara diavolului şi care sunt efectele ei pozitive.

Ce este gheara diavolului?

Gheara-diavolului este o plantă ierboasă,care creşte pe terenuri nisipoase şi foarte aride,la altitudini de 500-1.000 de metri,în Africa de Sud,în Namibia şi în Madagascar. Această plantă este un puternic remediu împotriva durerii,lucru care se datorează unei serii de substanţe analgezice şi antioxidante din compoziţia sa,care înlătură inflamaţiile. Celebritatea extraordinară pe care această plantă a căpătat-o în Europa şi în Statele Unite se datorează,fără îndoială,efectului său terapeutic,cu adevărat fenomenal,în bolile articulare. Denumirea i se trage de la fructul său spinos,care are o formă aparte:este oval şi încapsulat într-o coajă lemnoasă,cu doi spini centrali mari şi două rânduri laterale de 12-16 ţepi,în formă de gheară.

Care sunt efectele ei?

Dintre toate proprietăţile terapeutice,cea mai recunoscută este cea contra unor afecţiunireumatice precum artrita,poliartrita reumatoidă şi artroza.Vă aştept să vorbim mai multe despre toate acestea pe www.oana-turcu.ro.

Poate fi folosită şi pentru împachetări corporale?

Poate fi folosită,în crema cu înalt conţinut de principii active,pentru masajul local. Este ideală pentru pielea sensibilă,cu probleme circulatorii venoase,cu capilare vizibile. Nontermogenică,nu conţine camfor,vaselină,proteine şi grăsimi animale,şi are în compoziţie,pe lângă gheara diavolului,arnică,vitamina E,ulei de măsline,ulei de germeni de grâu,alantoină,ulei de floarea soarelui şi de porumb. Se aplică de mai multe ori pe zi,când este necesar,cu un uşor masaj,până la absorbţie.                   

Mai multe informaţii veţi găsi pe



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg