Trei întrebări despre îngrijirea decolteului, cu Oana Turcu

1 54138 original jpg jpeg

Oana Turcu este doctor în ştiinţa şi tehnica produselor de erboristerie, dietetice şi cosmetice. În cele ce urmează, vedeta ne dezvăluite câteva lucruri importante despre îngrijirea decolteului.

De ce ar trebui să folosim produse speciale pentru această parte a corpului?„Cartea de vizită” a unei femei nu e numai faţa,ci şi decolteul,de aceea îngrijirea lui trebuie făcută cu eficienţă şi cu răbdare. În funcţie de programul de viaţă al fiecăreia dintre dvs.,există soluţii aferente:metodele-expres,care dau rezultate rapide – cum ar fi Ser Lifting Efect Instantaneu-,există însă şi programe de lungă durată,cu Ser Anti-Age-Lifting Gât Şi Sâni,care pot preveni ofilirea înainte de vreme a pielii,dar în acelaşi timp pot îmbunătăţi starea ei actuală. Întinerirea pielii are,aşadar,câteva soluţii optime,dar se bazează şi pe câteva condiţii,cum ar fi curăţarea profesionistă a pielii decolteului prin aplicarea unor loţiuni şi a unor produse speciale de curăţare. Se poate face periodic şi un peeling uşor al pielii.

Care sunt cele mai bune produse pe care le recomanzi?

Produsele pe care vi le recomand pentru îngrijirea decolteului sunt cele din Gama Ardes Pro. Aceasta conţine tratamente de lux pentru faţă şi corp cu Acid Hialuronic pur,produse în Italia,care dau rezistenţă şi tonus pielii. Acidul hialuronic destinde pielea,ştergând instantaneu semnele de oboseală,fiind indicat contra ridurilor,cu acţiune intensă,şoc.

Masajul este o procedură pe care v-o recomand în acest tip de tratamente. Se folosesc în principal mişcări de netezire,îndreptate numai în sus – de la claviculă către bărbie. Crema rămasă pe piele nu trebuie ştearsă – ea trebuie să intre in piele. Este de dorit ca masajul să vi-l facă un maseur cu înaltă calificare,profesionist. Şi reţineţi:nu tot ce se potriveşte pentru faţă este la fel de util şi pentru gât! Aşa ca e recomandată o cremă extraforte de tonifiere sâni şi corp non-termo şi fiole de colastin.

Mai multe amănunte vă pot oferi pe

.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg