Trei întrebări despre îngrijirea picioarelor, cu Oana Turcu

1 54138 original jpg jpeg

Oana Turcu este doctor în ştiinţa şi tehnica produselor de erboristerie, dietetice şi cosmetice. În cele ce urmează, vedeta ne dezvăluite câteva lucruri importante despre îngrijirea picioarelor.

Care sunt principalele probleme care apar la nivelul membrelor inferioareîn sezonul rece?

În general,nu se pune accent pe îngrijirea corectă a membrelor inferioare,mai ales iarna,când acestea sunt „captive” în încălţămintea adecvată anotimpului. Este important să începem tratarea posibilelor probleme care pot apărea,precum micozele,cu atenţie,şi cu produse specifice,precum Gel Extraforte Picioare Uşoare Dulcissima.

E adevărat că,la femei,predispoziţia de a face varice este genetică?

Orice persoană poate să dobândească insuficienţă venoasă,dar femeile sunt mai predispuse acestei boli decât bărbaţii. Pentru femeile care au părinte cu varice,riscul de a face boala creşte cu 60%,pe când bărbaţii au un risc de 25%. Procentul creşte pentru femei la 90% dacă ambii părinţi au avut această suferinţă. Asadar,în marea majoritate a cazurilor,varicele sunt moştenite,iar actorul determinant în apariţia bolii varicoase este în 95% din cazuri cel genetic. Dacă eşti într-o asemenea situaţie,trebuie să lupţi cu toţi factorii:kilogramele în plus,sedentarismul,statul prelungit în picioare,hainele strâmte,căldura şi,nu in ultimul rând,să foloseşti produse pentru prevenirea şi tratarea varicelor,Cremă Bogată Specifică Gheara Diavolului Şi Arnică.

Există produse de uz cosmetic care chiar pot îmbunătăţi circulaţia sanguină periferică?

În sezonul rece,viciile de funcţionare ale circulaţiei se resimt mai puternic. Motiv pentru care vă recomand să interveniţi folosind ceea ce natura vă pune la îndemână. Femeile sunt mai cu seamă expuse acestui pericol,ele fiind cele care resimt frigul mult mai puternic decât bărbaţii. Înainte ca totul să devină o problemă,e momentul să intervii cu usturoi,scorţişoară,ghimbir,ardei iute,gingko biloba,extract din coajă de pin sau rozmarin – Balssam cu rozmarin.

Mai multe informaţii veţi găsi pe www.oana-turcu.ro.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg