Trucuri de hairstyle care te fac să pari mai tânără

1 63981 original jpg jpeg

Câte măşti cu efect antirid şi creme antiîmbătrânire foloseşti pentru a te menţine tânără? Dacă nu ştii să aproximezi numărul lor înseamnă că acest capitol îţi dă mari bătăi de cap. Prin urmare, e cazul să înlocuieşti bisturiul cu un banal foarfece sau, mai exact, cu o programare la coafor.

Pe lângă tratamentele de înfrumuseţare şi de operaţiile de întinerire,încearcă şi câteva trucuri de aranjat şi de coafat părul. Specialiştii în domeniu spun că acestea te pot face să pari cu mult mai tânără decât arată anii din buletin şi că te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine...

Optează pentru breton  

Părul cu breton este de mult timp în topul preferinţelor femeilor din întreaga lume. Şi e de înţeles,pentru că maschează anumite imperfecţiuni ale feţei,mai ales dacă ai fruntea lată,şi îţi conferă un look proaspăt,cât mai tineresc. În plus,acesta distrage atenţia de la liniile inestetice de pe faţă.

Poţi opta pentru un breton mai lung,care să cadă pe o parte şi să arate cât mai natural,neuniform. Îl poţi aranja cu spumă de păr sau fixativ,astfel încât să prindă volum şi,de ce nu,să se onduleze,pentru că valurile fine îţi conferă un aer şic şi tineresc.

Pont:Părul scurt întinereşte şi dinamizează coafura,mai ales dacă ai podoaba capilară fină şi fără volum.

Bobul te întinereşte

Dacă ai părul mediu,poţi opta pentru o tunsoare bob,care este modernă,îţi scoate în evidenţă linia diagonală a maxilarului şi alungeşte gâtul. Pentru un plus de efect,lasă firele mai lungi în faţă şi scurtează-le pe cele din spate. În plus,dacă îţi mai faci şi breton pe o parte,vei fi uimită de rezultate.

Buclele,mereu o alegere inspirată

Tunde părul lung în trepte,astfel încât să prindă mult volum şi să pară mai bogat. De asemenea,straturile alungesc vizual faţa,în special coafurile care sunt uşor ridicate în creştetul capului. Dacă e creţ,lasă-l să fie cât mai natural. Cele cu părul drept îşi pot face bucle sau şi-l pot ondula deoarece o astfel de coafură va lumina şi deschide faţa.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg