Trucuri de îngrijire care ascund vârsta

1 68836 original jpg jpeg

Ce bine ar fi dacă am putea ţine timpul în loc! Nu ne-am mai plânge de riduri şi de celelalte semne inestetice care apar odată cu înaintarea în vârstă. Din fericire, acestea pot fi atenuate dacă ţii cont de propunerile noastre.

Demachierea revigorează pielea

Probabil ai auzit de multe ori că trebuie să te demachiezi înainte de culcare,însă nu ai dat prea multă importanţă acestui sfat. Chiar dacă nu foloseşti fond de ten sau farduri,curăţarea feţei este foarte importantă şi trebuie făcută în fiecare zi,astfel vei remarca urmările nedorite:piele uscată şi ridată înainte de vreme. Ca să-ţi prepari singură demachiantul,combină trei linguri de smântână,o ceaşcă de lapte şi două linguri cu ceai de muşeţel. Amestecă ingredientele cu apă călduţă,lasă-le la foc mic încă jumătate de oră,apoi pune-le la răcit şi strecoară. Ţine laptele demachiant la frigider şi foloseşte-l dimineaţa şi seara.

Hidratarea face minuni pentru ten

În timp,pielea nu mai produce uleiuri naturale,aşa că îşi pierde din luminozitate. De aceea,trebuie s-o hidratezi. Pe lângă cremele hrănitoare din comerţ,care trebuie să conţină neapărat protecţie împotriva razelor solare nocive,poţi folosi săptămânal o mască eficientă cu miere,zeamă de lămâie şi mărar tocat. Amestecă-le,aplică-le pe faţă,de preferat seara,şi lasă-le să acţioneze până la o oră. Clăteşte pielea cu apă călduţă.

Pentru un păr strălucitor

Pe măsură ce înaintezi în vârstă,părul devine tot mai ternşi are nevoie de o atenţie specială. Ca să refaci structura podoabei capilare,foloseşte,de două ori pe săptămână,un tratament hrănitor. Amestecă un gălbenuş,o lingură cu ulei de măsline şi câteva picături de zeamă de lămâie,aplică pe părul curat şi lasă să stea jumătate de oră. Clăteşte cu apă caldă.

Idei Click! pentru femei

Dacă vrei să maschezi imperfecţiunile feţei...

... alege un fond de ten cremos,care intră bine în piele şi acoperă semnele inestetice.

... aplică un corector anticearcăn,cu un ton mai deschis decât tenul,în colţurile interioare şi exterioare ale ochilor,precum şi pe laturile nasului sau în colţurile gurii.

... foloseşte un iluminator pentru ten.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg