Trucuri de machiaj care ascund imperfecţiunile

1 66769 original jpg jpeg

Acneea şi petele de pe faţă sunt inestetice, dar cu ajutorul machiajului le poţi face mai puţin vizibile. Ai nevoie de fond de ten, corector şi pudră de faţă. În plus, puţină imaginaţie nu strică!

Începe prin a te demachia

Spală-ţi faţa cu un demachiant. Acesta elimină impurităţile şi previne întinderea machiajului. De asemenea,un gomaj al tenului îndepărtează celulele moarte ale pielii pe care altfel le scoţi în evidenţă prin make-up. Există cosmetice cu particule încorporate care curăţă tenul şi-i dau strălucire. La fel de bune sunt şi produsele naturale,cum ar fi zaţul de cafea şi mălaiul. Încearcă să nu insişti prea mult pentru că vei irita zona respectivă.

Aplică o cremă hidratantă

După ce ai curăţat tenul în profunzime,treci la următoarea etapă. Lasă tenul să se usuce şi apoi aplică o cremă hidratantă fără ulei pentru a te asigura că nu ţi se usucă faţa. Apoi pune o cantitate mică de fond de ten pe un pad şi aplică-l pe frunte,în mijlocul fiecărui obraz şi pe bărbie. Folosind buretele,întinde produsul,cu ajutorul mişcărilor circulare, spre partea laterală a feţei,pe linia maxilarului şi a părului.

Este timpul pentru batonul corector

După ce ai creat baza pentru machiaj,aplică o cantitate mică de corector dacă ai coşuri şi alte puncte negre pe care vrei să le ascunzi,pe vârful nasului şi direct sub ochi,ca să acopere cearcănele. Un truc pe care îl recomandă experţii în domeniu este să-ţi acoperi punctele roşii de pe faţă cu un fard verde sau cu un creion corector de această culoare. Verdele intensifică nuanţa fondului de ten şi permite neutralizarea roşului. Dar,pentru ca această culoare să se amestece natural cu cea a pielii,amestecă în prealabil verdele cu puţin baton corector sau cu fond de ten.

La sfârşit,dă-te cu pudră

După ce ai terminat,dă-te cu pudră pe întreaga faţă. Nu apăsa prea tare peria cu pudră deoarece există riscul să-ţi încarci prea mult tenul sau să-ţi ştergi fondul de ten de pe faţă. Este bine să nu foloseşti un machiaj cu nuanţe închise la ochi sau la buze,deoarece nuanţele reci fac imperfecţiunile feţei mai vizibile. Poţi să alegi culori calde,care să se asorteze cu vestimentaţia şi care s-o scoată în evidenţă.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg