Trucuri pentru un look de zile mari

1 73327 original jpg jpeg

Ai pus prea mult rimel pe gene sau ţi se pare că sprâncenele nu sunt ok? Iată câteva trucuri pentru a avea un machiaj de zile mari în câteva minute.

Mascara în exces

Dacă ai genele încărcate cu rimel,lasă-le să se usuce,apoi foloseşte o periuţă de dinţi curată pentru a înlătura excesul. Periază încet,până ce cade tot ce este în plus. Problema apare,în general,atunci când aplici rimel înainte de demachiere (data viitoare asigură-te că nu sunt urme de la machiajul din ziua precedentă) sau când mascara este uscată (înmoaie cu un strop de parfum).

Lacul de unghii neuscat

Dacă lacul de unghii se încăpăţânează să nu se usuce rapid,iar tu te grăbeşti să ieşi la o întâlnire,nu te impacienta. Scufundă mâinile în apă rece ca gheaţa pentru a grăbi întărirea ojei proaspăt aplicate. Sau foloseşte un produs special pentru uscarea lacului de unghii:aplică câteva picături pe cuticule,ţine mâinile în jos timp de 10-15 secunde şi lasă uleiul să acopere unghiile complet. Acestea se vor usca în câteva secunde.

Machiaj distrus

Dacă plouă şi ţi s-a întins machiajul sau dacă ai dat cu mâna la ochi şi ai întins creionul,asigură-te că ai mereu la îndemână o trusă de urgenţă cu produse în varianta mini,care să încapă într-un portfard micuţ,de pus în poşetă. Un fard de pleoape neutru,un creion pentru sprâncene,un blush,produse pe care le foloseşti des şi fără de care machiajul tău nu ar mai fi la fel de îngrijit.

Nu-ţi bate capul cu pensule

Dacă vrei să aplici un anticearcăn,fard de pleoape sau blush,foloseşte cu încredere buricul degetelor,pentru a nu mai pierde timpul cu schimbatul şi căutatul pensulelor potrivite. Ca să nu mai vorbim de faptul că aşa controlezi mai bine limitele,iar acoperirea este mai bună.

Citeşte şi:Cum să foloseşti uleiul de migdale ca demachiant

Nu uita de anticearcăne

Degeaba te străduieşti să te machiezi perfect,dacă nu scapi şi de cearcăne. Aplicarea unui produs pentru pungile de sub ochi nu durează decât câteva secunde şi salvează look-ul,oricât de neimportant l-ai considera.

Foloseşte pudră peste fondul de ten

În cazul în care ai tenul normal sau cu tendinţă de îngrăşare,fixează fondul de tencu o pudră translucidă.

Citeşte şi:Untul de cacao,poţiunea magică pentru piele!

Îmblânzeşte sprâncenele

Oricât de bine ţi-ar ieşi machiajul,dacă sprâncenele stau zburlite,look-ul tău va părea neîngrijit. Piaptănă firele de păr şi foloseşte un creion de sprâncene pentru cazul în care ai locuri golaşe.



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg