Trucuri răcoritoare pentru zile călduroase

1 70337 original jpg jpeg

Într-o zi fierbinte de vară nu-ţi doreşti decât să te răcoreşti. Iată câteva trucuri pentru a fi plină de vitalitate şi pentru a uita de căldura de afară.

Începe dimineaţa într-o oază de răcoare inspirată de aroma exotică a unui gel de duş parfumat. Apa trebuie să fie călduţă,iar pentru revigorare alternează apa rece,cu cea caldă. La final tamponează uşor pielea cu un prosop moale şi aplică o cremă de corp hidratantă.

Foloseşteunspray răcoritorde faţădupă demachiere,ca tonic,sau pe parcursul zilei pentru reîmprospătare,ori de câte ori ai nevoie. Pe timp de vară,foloseşte-l şi pentru a fixa machiajul. Acesta are un efect răcoritor şi este foarte blând cu tenul,hidratându-l şi hrănindu-l. În plus,are un miros plăcut.

Îţi simţi picioarele grele şi sunt umflate după o zi de muncă,iar căldura de afară ţi se pare insuportabilă? Foloseşte un

Răcoare şi pentru părul tău? Dacă foloseşti un şampon cu mentă,care hrăneşte firul de păr şi în acelaşi timp răcoreşte pielea capului,vei reuşi să treci mai uşor peste zilele toride de vară. În plus,părul se va îngrăşa mai greu,iar tu te vei bucura de prospeţime mai mult timp.

Nu lăsa cearcănele să strice frumuseţea şi strălucirea ochilor tăi. Dacă-ţi simţi ochii obosiţi,încearcă un gel răcoritorcu efect calmant şi hidratant totodată. Pungile de sub ochi şi cearcănele se vor diminua,iar tu te vei bucura de o piele fină şi sănătoasă.



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg