Trucurile care te ajută să ai sânii fermi

1 76473 original jpg jpeg

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă sâni frumoşi, acest lucru însemnând în primul rând să fie fermi. Odată cu trecerea timpului aceştia îşi pierd din elasticitate, însă le poţi îmbunătăţi aspectul folosindu-te de aceste reguli simple.

Duşuri cu apă rece

Ae vor ajuta să îţi menţii fermitatea pielii şi este recomandat să le faci în fiecare zi, putând alterna şi apa rece cu cea caldă. În zilele reci, poţi apela la câteva cuburi de gheaţă, cu ajutorul cărora vei masa uşor sânii. Rămâne să alegi tu varianta care ţi se potriveşte cel mai bine.

Ai grijă la postură

Postura este fundamentă. Nu uita niciodată acest lucru! Când stai cocoşată, pe lângă faptul că sânii vor părea mai mici, musculatura din acea zonă se va relaxa şi cu timpul se va lăsa. Controlează-ţi frecvent ţinuta, îndreaptă-ţi umerii şi imaginează-ţi că cineva te trage în sus de un fir invizibil, care porneşte din creştetul capului.

Poartă sutienul potrivit

De cele mai multe ori, femeile îşi aleg sutienul într-o mărime nepotrivită, încât acesta nu le mai poate asigura suportul necesar. Un factor important de care este bine să ţii cont în momentul alegerii sutienului este acela că nu trebuie să fie prea strâmt, chiar dacă dă iluzia unui bust mai ridicat. În realitate, va face mai mult rău sânilor, deoarece va încetini circulaţia sângelui din acea zonă.

Ai grijă la soare

Poate credeai că nu există o legătură între obiceiul de a petrece mult timp la soare şi lăsarea sânilor, însă aceasta există în mod evident, în special dacă nu foloseşti cremă de protecţie solară. Pielea va avea tendinţa să devină uscată şi să-şi piardă elasticitatea. Aşadar, de fiecare dată când te expui la razele soarelui foloseşte o loţiune cu filtru UVA şi UVB şi uită de topless dacă vrei să ai un bust ferm.

Fă exerciţii

Fie că alegi să faci acasă sau la sala de sport, există o mulţime de variante de exerciţii pentru întărirea muşchilor pectorali. Dintre acestea, foarte la îndemână sunt flotările şi se pot face în fiecare zi, 3 serii, a câte 10 repetări.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg