Trucurile care te ajută să ai sânii fermi

1 76473 original jpg jpeg

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă sâni frumoşi, acest lucru însemnând în primul rând să fie fermi. Odată cu trecerea timpului aceştia îşi pierd din elasticitate, însă le poţi îmbunătăţi aspectul folosindu-te de aceste reguli simple.

Duşuri cu apă rece

Ae vor ajuta să îţi menţii fermitatea pielii şi este recomandat să le faci în fiecare zi, putând alterna şi apa rece cu cea caldă. În zilele reci, poţi apela la câteva cuburi de gheaţă, cu ajutorul cărora vei masa uşor sânii. Rămâne să alegi tu varianta care ţi se potriveşte cel mai bine.

Ai grijă la postură

Postura este fundamentă. Nu uita niciodată acest lucru! Când stai cocoşată, pe lângă faptul că sânii vor părea mai mici, musculatura din acea zonă se va relaxa şi cu timpul se va lăsa. Controlează-ţi frecvent ţinuta, îndreaptă-ţi umerii şi imaginează-ţi că cineva te trage în sus de un fir invizibil, care porneşte din creştetul capului.

Poartă sutienul potrivit

De cele mai multe ori, femeile îşi aleg sutienul într-o mărime nepotrivită, încât acesta nu le mai poate asigura suportul necesar. Un factor important de care este bine să ţii cont în momentul alegerii sutienului este acela că nu trebuie să fie prea strâmt, chiar dacă dă iluzia unui bust mai ridicat. În realitate, va face mai mult rău sânilor, deoarece va încetini circulaţia sângelui din acea zonă.

Ai grijă la soare

Poate credeai că nu există o legătură între obiceiul de a petrece mult timp la soare şi lăsarea sânilor, însă aceasta există în mod evident, în special dacă nu foloseşti cremă de protecţie solară. Pielea va avea tendinţa să devină uscată şi să-şi piardă elasticitatea. Aşadar, de fiecare dată când te expui la razele soarelui foloseşte o loţiune cu filtru UVA şi UVB şi uită de topless dacă vrei să ai un bust ferm.

Fă exerciţii

Fie că alegi să faci acasă sau la sala de sport, există o mulţime de variante de exerciţii pentru întărirea muşchilor pectorali. Dintre acestea, foarte la îndemână sunt flotările şi se pot face în fiecare zi, 3 serii, a câte 10 repetări.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg