Cum să ai cei mai frumoşi sâni

1 60361 original jpg jpeg

O sarcină, unele diete sau schimbările hormonale pot face ca sânii tăi să nu mai arate perfect. Din fericire, ca să ai sâni fermi şi tonifiaţi, există câteva trucuri la care poţi recurge.

În primul rând,trebuie să porţi în fiecare zi un sutien potrivit,care să-ţi sprijine pieptul. Sutienul trebuie purtat pentru a preveni apariţia vergeturilor.Seara,când ajungi acasă,în timp ce faci duş,ai grijă să îndrepţi un jet de apă rece spre sâni. Asigură-te ca presiunea apei să fie moderată,astfel încât să nu deterioreze fibrele pielii. Ai grijă ca mişcarea jetului de apă să fie rotativă.

Apa rece contractă instantaneu vasele de sânge,stimulează circulaţia sanguină,îmbunătăţeşte schimbul celular şi întăreşte foarte bine ţesuturile.

Astfel,pentru a da fermitate pielii de pe sâni,este indicat să recurgi la o infuzie cu cimbru şi rozmarin. Fierbi 30 de grame de cimbru cu 30 de grame de rozmarin,timp de 30 de minute. Laşi să se răcească,după care filtrezi. Conţinutul rămas îl aplici pe sâni,ca o cremă. Amestecul trebuie să acţioneze un sfer de oră,după care clăteşti cu apă rece.

Pentru a hidrata pielea sânilor,este indicat să apelezi şi la uleiurile esenţiale. Astfel,amestecă 50 de ml de ulei de avocado şi 50 de ml de ulei de jojoba şi masează-te cu „poţiunea” obţinută pe sâni,seara,înainte de culcare.

Uleiul de avocado ajută la regenerarea pielii,în timp ce uleiul de jojoba hrăneşte ţesuturile în profunzime,fiind foarte bogat în vitamine.

Sportul,un ajutor zilnic

Un alt sfat de care trebuie să ţii cont este practicarea unor exerciţii fizice,de tonifiere. Poţi alege să faci aceste exerciţii fie seara,fie dimineaţa,înainte să pleci la serviciu. Iată care sunt cele mai indicate:

• aşează-te pe covor şi ţine spatele drept. Apoi apropie-ţi palmele,ca şi cum ai fi la rugăciune. Păstrează coatele spre exterior,apoi apasă palmele cu putere,una în cealaltă. Repetă de câte 20 de ori.

• stai în picioare,cu spatele drept şi cu mâinile pe lângă corp. Apoi te apleci către piciorul stâng,cu mâna dreaptă,apoi către piciorul drept,cu mâna dreaptă. Spatele trebuie să rămână drept. Repetă de zece ori.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg