Trucurile de frumuseţe ale bloggeriţelor Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, dezvăluite la Asia Express

1 carmen grebisan alina ceusan asia express jpg jpeg

Printre cele nouă cupluri de vedete care s-au aventurat în cel mai dificil reality show din România, ajuns la al treilea sezon, se numără şi Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan. Cele două concurează la Asia Express, iar problemele au apărut încă din primele zile de filmare. Făra farduri şi machiaj, fetele au dat de greul lipsurilor. Tot felul de lipsuri.

Preocupate întodeauna de felul cum arată, fetele şi-au pus mintea la contribuţie şi au  improvizat pentru a putea să arate bine. Au apelat la tot felul de trucuri de înfrumuseţare, au folosit uleiuri naturale pentru piele şi şi-au făcut măşti naturale pentru păr.

Citeşte şi: Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

“Noi suntem blonde şi avem mari probleme când umiditatea este foarte mare. La un moment dat eu păream un pop-corn explodat. În trusa de make-up nu avem foarte multe lucruri, adică nu avem tot ce ne-ar trebui, pentru că am încercat să punem strictul necesar, să nu avem un rucsac prea greu. Aici am învăţat că de nevoie poţi să fii super inventiv şi atunci ne-am dat seama că putem să cerem ulei pe la casele la care ajungem. Iniţial am crezut că toată lumea are ulei de cocos şi asta o să fie super pentru noi. Nu a fost chiar aşa", a mărturisit Carmen Grebenişan la Asia Express.

“Prima oară am primit un ulei rânced. Nu ştim din ce era, avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm şi asta, aia e! L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferenţa. La una dintre cazări o doamnă avea un ulei ceva mai bun pe care ni l-a pus într-o sticla de 0.5L. O purtăm cu noi peste tot şi am descoperit că e bun nu numai pentru păr ci şi pentru corp: gât, decolteu, genunghi, picioare, zone uscate. După o zi de cursă în Asia Express, să te dai seara cu nişte ulei, de care o fi el, pe picioare e ceva magic”, a mai spus Carmen.

Citeşte şi: Viviana Sposub, una dintre cele mai sexy asistente tv, spune că nu corpul întoarce priviri: ”Cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul"

9 cupluri de vedete intră în cursa Asia Express, al treilea sezon

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfăşura în Filipine şi Taiwan.

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg