Uleiul de migdale: utilizări miraculoase mai puţin cunoscute

1 64513 original jpg jpeg

Ai folosit până acum ulei de migdale pentru îngrijirea pielii şi a părului? Dacă răspunsul tău este nu, îţi oferim câteva motive uimitoare pentru care vei vrea să-l incluzi în rutina ta de frumuseţe.

Uleiul de migdale este bun pentru părul tău

Uleiul de migdale este ideal pentru părul uscat,deoarece redă strălucirea şi catifelarea podoabei capilare. Întrucât abundă în vitamina E,uleiul de migdale îmbunătăţeşte sănătatea scalpului,combate mătreaţa şi dermatita seboreică.

Pentru a beneficia de efectele lui pozitive foloseşte-l sub formă de balsam. După ce l-ai aplicat pe păr,de la rădăcină spre vârfuri,lasă-l să acţioneze câteva minute,după care clăteşte-ţi părul cu apă din abundenţă.

Uleiul de migdale are grijă de pielea ta

Acest tip de ulei se foloseşte de secole în tratarea afecţiunilor pielii. Aşadar,dacă ai pielea uscată sau te confrunţi cu eczeme sau acnee,foloseşte ulei de migdale în mod constant.

Vitamina E din compoziţia uleiului acţionează ca un antioxidant la nivelul pielii,protejând-o de efectele nocive ale radicalilor liberi din corp,care duc la grăbirea procesului de îmbătrânire a pielii. Se aplică câteva picături pe faţă şi se lasă să acţioneze 10-15 minute,după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Uleiul de migdale estompează vergeturile

Multe femei se confruntă cu inesteticele vergeturi de pe sâni,coapse,abdomen (mai ales în cazul proaspetelor mămici) şi picioare. Un remediu eficient,la-ndemâna oricui,este uleiul de migdale care hidratează,catifelează şi reface ţesuturile pielii.

Acest ulei are capacitatea şi de a estompa ridurile şi liniile fine din jurul ochilor sau a gurii. Pentru a spori efectele acestui ulei,îl poţi folosi în combinaţie cu o capsulă de vitamina E.



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg