Ultima masă. Ce a mâncat Whitney Houston înainte să moară

A fost una dintre cele mai mari cântărețe din istorie, cu vânzări de peste 200 de milioane de albume, însă viața ei s-a curmat înainte de vreme, la numai 48 de ani. Ce a mâncat înainte de a-și da ultima suflare?

image

Interpreta hitului „I Will Always Love You” și-a distrus viața din cauza consumului de droguri, care i-a grăbit, într-un final, sfârșitul pe 11 februarie 2012. În acea zi, Whitney Houston a murit înecată în cada ei din camera de hotel unde era cazată în Beverly Hills. A fost un accident, însă depedența ei de cocaină i-a cauzat adormirea în cadă și înecarea ei ulterioară. N-avea nici 50 de ani, iar dispariția ei definitivă a șocat tot mapamondul.

Tabloidul TMZ a început imediat să investigheze moartea celebrei Whitney Houston după ce trista veste a făcut înconjurul lumii. Astfel, jurnaliștii și-au dorit să afle ce a făcut diva pop în ultimlele ei momente de viață. Prin intermediul imaginilor din camera ei de hotel și-a declarațiilor pe care le-au făcut angajații hotelului unde era Regina Pop cazată, am aflat informații de preț despre felul în care și-a petrecut ea ultimele ore din viață.

Astfel, TMZ a aflat și ce a mâncat Whitney înainte de-a se stinge, care a fost ultima ei masă. Se pare că a servit un burger cu cartofi prăjiți, un sandviș cu curcan și ardei jalapenos, pe care le-a comandat prin room service.     

Conform dezvăluirilor unor membri ai familiei Houston, regretata cântăreață a mâncat burgerul cu cartofii înainte de-a intra în baie. Există și dovezi în acest sens, o imagine din camera ei de hotel, cu resturile acestei mese pe o tavă de metal. Farturiile erau, din păcate, înconjurate de mai multe sticle cu alcool – bere și șampanie. Acest lucru ne dovedește că vedeta era amețită în momentul în care a intrat în cadă.

image

O altă fotografie obținută de presa americană ne arată dezordinea din acea cameră de hotel. De fapt, ce era în baie în momentul morții cântăreței. O altă tavă se afla acolo, cu acel sandviș cu carne de curcan. Houston și-a luat mâncarea cu ea în baie, însă n-a apucat s-o mai termine.

În 2012, momentul în care Whitney Houston a murit, numele ei a fost căutat pe Google mai mult decât al oricărei persoane de pe planetă, ne informează Minneapolis Institute of Art. Dar ce mai contează acest lucru, când diva pop a intrat în neființă înainte de vreme?! La fel de nesemnificative ni se par și informațiile despre modul în care a murit Whitney, pentru că nu schimbă cu nimic situația tragică a uneia dintre cele mai bune vocaliste din toate timpurile.

foto - ShutterstockRecente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg