Ultima masă. Ce a mâncat Whitney Houston înainte să moară

A fost una dintre cele mai mari cântărețe din istorie, cu vânzări de peste 200 de milioane de albume, însă viața ei s-a curmat înainte de vreme, la numai 48 de ani. Ce a mâncat înainte de a-și da ultima suflare?

image

Interpreta hitului „I Will Always Love You” și-a distrus viața din cauza consumului de droguri, care i-a grăbit, într-un final, sfârșitul pe 11 februarie 2012. În acea zi, Whitney Houston a murit înecată în cada ei din camera de hotel unde era cazată în Beverly Hills. A fost un accident, însă depedența ei de cocaină i-a cauzat adormirea în cadă și înecarea ei ulterioară. N-avea nici 50 de ani, iar dispariția ei definitivă a șocat tot mapamondul.

Tabloidul TMZ a început imediat să investigheze moartea celebrei Whitney Houston după ce trista veste a făcut înconjurul lumii. Astfel, jurnaliștii și-au dorit să afle ce a făcut diva pop în ultimlele ei momente de viață. Prin intermediul imaginilor din camera ei de hotel și-a declarațiilor pe care le-au făcut angajații hotelului unde era Regina Pop cazată, am aflat informații de preț despre felul în care și-a petrecut ea ultimele ore din viață.

Astfel, TMZ a aflat și ce a mâncat Whitney înainte de-a se stinge, care a fost ultima ei masă. Se pare că a servit un burger cu cartofi prăjiți, un sandviș cu curcan și ardei jalapenos, pe care le-a comandat prin room service.     

Conform dezvăluirilor unor membri ai familiei Houston, regretata cântăreață a mâncat burgerul cu cartofii înainte de-a intra în baie. Există și dovezi în acest sens, o imagine din camera ei de hotel, cu resturile acestei mese pe o tavă de metal. Farturiile erau, din păcate, înconjurate de mai multe sticle cu alcool – bere și șampanie. Acest lucru ne dovedește că vedeta era amețită în momentul în care a intrat în cadă.

image

O altă fotografie obținută de presa americană ne arată dezordinea din acea cameră de hotel. De fapt, ce era în baie în momentul morții cântăreței. O altă tavă se afla acolo, cu acel sandviș cu carne de curcan. Houston și-a luat mâncarea cu ea în baie, însă n-a apucat s-o mai termine.

În 2012, momentul în care Whitney Houston a murit, numele ei a fost căutat pe Google mai mult decât al oricărei persoane de pe planetă, ne informează Minneapolis Institute of Art. Dar ce mai contează acest lucru, când diva pop a intrat în neființă înainte de vreme?! La fel de nesemnificative ni se par și informațiile despre modul în care a murit Whitney, pentru că nu schimbă cu nimic situația tragică a uneia dintre cele mai bune vocaliste din toate timpurile.

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg