Ultimele cuvinte ale legendarei Gina Lollobrigida. Unicul ei copil rupe tăcerea

Gina „La Lollo” Lollobrigida a trăit până la 95 de ani, însă viața ei îndelungată n-a fost presărată numai de momente frumoase. De fapt, la final, actrița și-a exprimat un mare regret…

image

Humphrey Bogart spunea că Gina Lollobrigida „o făcea pe Marilyn Monroe să arate ca Shirley Temple” și a jucat pe deget bărbați celebri precum mogulul Howard Hughes și dictatorul Fidel Castro. Însă, după o viață în care s-a bucurat de mare succes în rândul reprezentanților sexului puternic, superstarul a atins un final trist.

În ultimele sale ore de viață, La Lollo l-a avut doar pe fiul ei alături, ca s-o țină de mână în timpul trecerii ei în neființă. Iar acesta a oferit recent un interviu în care a făcut dezvăluiri fără precedent.

Vedeta și-a recunoscut slăbiciunea pentru bărbații tineri și, din păcate, încrederea pe care le-a acordat-o unora n-a fost deloc benefică. De fapt, ultimul ei iubit a furat de la ea cât de mult a putut.

Astfel, atunci când a murit de insuficiență renală, la 95 de ani, averea Ginei de 10 milioane de euro era aproape dispărută complet. Vila ei roz a trebuit vândută pentru a se achita datoriile mari care au rămas după moartea ei. Fiul ei, Milko Skofic, a încercat să rezolve toate problemele apărute după decesul mamei sale.

image

„Unul dintre ultimele lucruri pe care mi le-a spus a fost: «Am făcut totul greșit!»”, a dezvăluit Milko în primul lui interviu oferit după pierderea mamei. „Era extrem de emoțională, pentru că nu mă văzuse de cinci ani. Atunci și-a dat seama tot ce pierduse și că trăise în minciună atâta timp. Nici ei nu-i venea să creadă că ajunsese în situația în care era!”

Întâlnirea mamă-fiu s-a petrecut în Roma și la ea a participat și nepotul actriței, Dimitri (29 de ani). Actrița și-a dat ultima suflare în orașul care o îndrăgea enorm, însă nu și-a petrecut ultimele clipe în vila ei roz, ci într-o clinică privată, unde a primit ultimul ajutor medical.

foto - Shutterstock, Imdb



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg