„Urăsc să fiu faimoasă!‟ Cine este vedeta care a spus asta

Sigur ai fredonat cel puțin unul dintre cântecele care i-au adus milioane de fani în întreaga lume, dar se pare că faima nu este pe placul ei. O vedetă internațională a spus că urăște celebritatea! Cine este ea și de ce a declarat asta? 

image

A știut că o să fie cântăreață după ce a văzut-o pe Pink într-un concert, iar acum putem spune că, datorită vocii sale puternice și pieselor emoționante pe care le-a lansat, a și întrecut-o în topurile muzicale recente. Cu toate acestea, faima nu este pe placul ei și, uneori, simte nevoia să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor… 

Citește și: Horoscop. Nativii care au cele mai mari șanse să devină cunoscuți

Adele, căci despre ea este vorba, a dezvăluit recent că urăște să fie faimoasă. Cântăreața, câștigătoare a 16 premii Grammy, a fost fotografiată în timp ce se afla la un meci de baschet, iar pe chipul ei se citea plictiseala și lipsa de interes. Bineințeles, fotografia a devenit virală, iar fanii de pe rețelele de socializare s-au amuzat. 

image

Adele, foarte supărată pe fotografi 

Într-un videoclip postat pe contul ei de Tik Tok, Adele a abordat acest subiect, dezvăluind că nu și-a dorit să fie fotografiată astfel. Mai mult decât atât, artista a spus că instantaneele reprezintă partea negativă a celebrității: 

„Știu că sună nebunesc, dar urăsc să fiu faimoasă. Chiar nu îmi place‟, a spus cântăreața.

Vezi și: De ce nu vrea Adele să facă muzică pentru „Generația Tik Tok‟: „Prefer să mă ocup de oameni care sunt la nivelul meu‟ 

„Evident, știu că sunt pe un teren, la un meci de baschet și par indiferentă. Dar eram bine. Nimic nu mă deranja. Ca să fiu sinceră, îl căutam pe Michael Jordan cu privirea. Cameramanii au venit la mine și m-au întrebat de două ori: Te superi dacă te filmăm? Dacă te punem pe ecrane? Iar eu le-am spus: Vă rog, nu. Tocmai am anulat un eveniment în Las Vegas. Chiar nu vreau să fiu pe cameră. Ei s-au întors și m-au filmat. Aceste fotografii s-au întors împotriva mea și sunt împotiva voinței mele‟, a adăugat Adele, potrivit „Page Six‟.   

Sursă foto: Pinterest, Page Six  Recente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg