Ce i-a oferit Adele fiului ei de ziua lui de naștere: „Îi spun că este foarte scump!‟

În timp ce multe vedete internaționale ies în evidență cu darurile pe care le oferă copiilor lor, cântăreața Adele a refuzat categoric să îi cumpere fiului ei, Angelo, un cadou generos de ziua lui de naștere. Iată cum l-a sărbătorit! 

image

Fără îndoială, urmașii celebrităților sunt cei mai răsfățați! Cel puțin asta se observă la petrecerile copiilor lor, când cei mici primesc daruri extravagante. Spre exemplu, cântăreața Cardi B i-a oferit cândva, fiicei sale, Kulture, un colier cu diamante, care valorează în jur de 100.000 de dolari, fiica lui Beyoncé și a lui Jay-Z a primit din partea părinților o păpușă de 80.000 de dolari, iar Victoria și David Beckham i-au oferit fiului lor, Brooklyn, înainte de nuntă, o căsuță în copac de 50.000 de dolari, scrie „Cosmopolitan‟. 

Desigur, lista ar putea continua, însă ca Adele să fie inclusă. Conform publicației „Mirror‟, cântăreața refuză să îi ofere fiului ei, Angelo, cadouri scumpe, în ciuda averii ei de 185 de milioane de dolari. 

Citește și: Ce i-a răspuns Adele fiului său la întrebarea „De ce nu îl mai iubești pe tatăl meu?‟ 

Ce cadou i-a făcut Adele lui Angelo

Pe 19 octombrie, Angelo, fiul cântăreței Adele, a împlinit 11 ani, iar artista a vorbit săptămâna trecută despre această zi specială. Înainte de ziua cea mare, Adele a declarat că nu intenționează să îi cumpere un cadou scump fiului ei, însă îi va organiza o petrecere pe cinste:

„Săptămâna aceasta fiul meu împlinește 11 ani. Îți vine să crezi asta? Avem o săptămâna încărcată, deoarece îl sărbătorim. El seamănă foarte mult cu mine pentru că îmi iau ziua de naștere în serios. Poate spune: pot să fac și asta, pot să fac și asta. Dar eu îi spun că este foarte scump. Totuși, ai 11 ani! Nu ar trebui să facem o (simplă) petrecere cu ceai?‟, a declarat Adele. 

Citește și: FOTO Adele șochează din nou: e altă persoană după ce a slăbit 50 de kilograme! 

Împarte custodia cu fostul soț 

După ce a divorțat de antreprenorul Simon Konecki, Adele s-a înțeles cu fostul ei partener de viață să împartă custodia fiului lor, Angelo. În urma separării, cântăreața s-a logodit cu agentul sportiv, Rich Paul, în luna februarie a acestui an.

Recent, în timpul unui spectacol din Las Vegas, Adele l-a numit „soțul meu‟ pe Rich Paul, ceea ce i-a determinat pe fani să se întreabe dacă artista s-a căsătorit în secret. 

Sursă foto: Instagram-@Adele 



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg