„Vreau să slăbesc rapid!‟ Împrumută din trucurile celor mai admirate vedete

1 adele jpg jpeg

Eşti în căutarea unor metode eficiente şi deja testate pentru a slăbit cât mai repede? O serie de trucuri care merită încercate vin chiar din partea celor mai apreciate celebrităţi feminine ale momentului.

Oricât de bogat ai fi, uneori poate fi dificil să scapi rapid de kilogramele în plus. Unele staruri sunt presate să slăbească nu doar de public, pentru care au păstrat o imagine impecabilă, ci şi de unele roluri care presupun o înfăţişare ireproşabilă sau pur şi simplu o siluetă subţire. De pildă, actorul Chris Pratt a fost nevoit să scape de 60 de kilograme într-o jumătate de an pentru a intra în pielea personajului său din „Guardians of the Galaxy‟. De asemenea, la doar câteva luni după naştere, Blake Lively a fost gata pentru o şedinţă foto în bikini şi a arătat incredibil. Descoperă ce trucuri foarte simple au folosit celebrităţile care au dorit şi au reuşit să aib şi să păstreze o siluetă de invidiat!

Nu te concentra doar pe slăbit

Dacă îţi faci griji prea mari în privinţa slăbitului, s-ar putea să nu reuşeşti să obţii rezultatele dorite prea curând. Este mai bine să te concentrezi pe menţinerea unei stări de bine, pe stabilirea unui stil de viaţă sănătos. Dovadă a reuşitei unei astfel de abordări este faimoasa artistă Adele. A slăbit fără a face neapărat un scop din a pierde în greutate. „Nu a fost niciodată vorba despre a slăbi, ci despre a devenimai puternică”, a spus ea într-un interviu oferit publicaţiei „Vogue‟. După divorţ, s-a concentrat cu adevărat asupra ei şi atunci a ajuns să slăbească nu mai puţin de 100 de kilograme. Tot în acea perioadă a învăţat ceva mult mai important: să se iubească pe ea însăşi.

Citeşte şi:

Dietele fulger ale artiştilor. Ce mănâncă atunci când vor să slăbească rapid?

Transformări uluitoare ale celebrităţilor care au slăbit. Te vor inspira cu siguranţă să te apuci de dietă

Fii activ în timpul liber

Chiar dacă nu poţi merge la o sală de sport sau să-ţi faci timp pentru exerciţii fizice acasă, poţi să rămâi activ. Actriţa americană Kate Hudson face sport în mod regulat, dar are grijă să fie în mişcare şi în restul timpului. Iese des cu copiii, dansează, organizează drumeţii. Într-un interviu pentru revista „Harper's Bazaar‟ a explicat: „Uneori mă mişc şi dansez ca să transpir şi pentru că simt că trebuie să fac sângele să circule mai bine, dar nu exagerez în privinţa asta”. Metoda este este susţinută de cercetările oamenilor de ştiinţă care susţin că 20 de minute de mers alert pot duce la arderea a aproximativ 110 calorii. Mai mult, îţi dau energie pentru tot restul zilei.

Bea mai multă apă

Jennifer Lopez a strălucit pe scenă la apariţia ei de la Super Bow. Unul dintre secretele ei este acela că bea multă apă zilnic. Este sigură că acest obicei o ajută să arate atât de bine la vârsta de 52 de ani. Într-un interviu recent, a declarat că bea cel puţin şapte pahare de apă pe zi. Într-adevăr, apa poate stimula metabolismul şi favorizează eliminarea toxinelor din corp. De aceea, este recomandat să fie băute circa opt pahare de apă pe zi.

Ţine post intermitent

Postul intermitent a fost util pentru slăbit în cazul actriţei şi cântăreţei americane Vanessa Hudgens. A reuşit să piardă şapte kilograme în prima săptămână de dietă. S-a concentrat mai mult pe momentul în care a mâncat decât pe alimentele alese. Iată ce a spus într-un interviu: „Postul intermitent îmi permite să nu fac mari restricţii la ceea ce mănânc‟. Şi Kourtney Kardashian susţine postul intermitent. Ea nu mai mănâncă nimic după ora 19.00, ci abia a doua zi, după exerciţiile fizice de dimineaţă. Pentru a-şi controla apetitul culinar, bea ceai verde sau apă cu oţet de mere.