Vedeta care s-a confruntat cu tulburări alimentare: „Am vrut să mi se vadă oasele‟

Obținerea siluetei ideale este o preocupare constantă în rândul vedetelor, iar o actriță cunoscută a recunoscut că și-a dorit atât de mult să slăbească până când s-a confruntat cu tulburări alimentare: „Am vrut să mi se vadă oasele‟, a povestit ea. Despre cine este vorba? 

image

Interesul vedetei de a slăbi a început la vârsta de 15 ani, când mama ei, care se confrunta cu probleme de imagine corporală, și-a dorit să își vadă fiica cât mai slabă, motiv pentru care i-a impus un regim alimentar. „A fost dintotdeauna competitivă‟, a povestit actrița Christina Applegate în podcastul „MeSsy‟ despre cea care i-a dat viață. 

În urma restricțiilor alimentare, Christina Applegate a ajuns să cântărească 49 de kilograme, însă starea ei nu era tocmai bună, deoarece se confrunta cu tulburări alimentare. Actrița a spus că, în unele zile, consuma doar cinci migdale, iar dacă se întâmpla să mănânce una în plus, plângea și nu voia să iasă din casă. Inclusiv dacă mesteca o gumă, mergea la baie să vomite, deoarece era de părere că va arde caloriile consumate: „Trauma mi-a rămas ani și ani și ani‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Cele mai întâlniți factori care pot declanșa mâncatul excesiv. De ce apar tulburările alimentare 

Inclusiv când a jucat-o pe Kelly Bundy, în show-ul „Married… with Children‟, Christina Applegate își dorea să fie din ce în ce mai slabă, motiv pentru care refuza să mănânce pe platourile de filmare. Ea voia ca rochiile pe care era nevoită să le poarte să îi evidențieze corpul și să i se vadă oasele prin haine: „A trebuit să port aceste ținute și am vrut să-mi iasă oasele‟. Pe atunci, designerii nu îi găseau pantaloni pe măsura ei, deoarece era prea slabă. 

Abia mai târziu, la vârsta de 30 de ani, actrița și-a dat seama că are o problemă reală: „Stăteam pe toaletă și am văzut doar oase. M-am speriat‟. În cele din urmă, Christina Applegate a decis să mănânce mai mult de teamă să nu își piardă locul de muncă. 

Citește și acest articol: O simplă salată a îmbolnăvit-o! Christina Applegate poartă scutece din cauza unui virus 

Preocuparea Christinei Applegate de a slăbi nu s-a încheiat. Vedeta a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, iar afecțiunea a venit la pachet cu probleme locomotorii și cu 18 kilograme în plus. 

image

Sursă foto: Instagram - @christinapplegate  Recente

Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri jpg
Gigi Hadid sursa  Instagram jpg