Fără sâni și fără uter. De ce a oprit actrița Olivia Munn tratamentul anti-cancer

Vedeta americană a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei când a fost nevoită să facă dublă mastectomie și histerectomie. Însă actrița are acum mari speranțe în viitor…

Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg

Olivia Munn a primit diagnosticul de cancer la sân și, având în vedere că era vorba despre o formă agresivă de cancer, a trebuit să înceapă tratamentul cât mai repede. Însă vedeta de la Hollywood a uimit pe toată lumea când a oprit tratamentul anti-cancer. Ce motiv a avut?

Vedeta și-a dorit să-și înghețe niște ovule și să creeze embrioni înainte de-a începe tratamentul pentru cancerul ei agresiv și de a-și scoate cu totul uterul. Olivia a stat de vorba cu cei de la revista Vogue și a recunoscut că și-a dorit să obțină câțiva embrioni cu iubitul ei John Mulaney, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

„Am vorbit mult cu John despre asta și am căzut de acord că nu vrem să ne oprim doar la un singur copil, dar nu știam încă dacă trebuia să fac chimioterapie sau radiații”, a explicat celebra brunetă într-un interviu publicat acum două zile. Publicația a specificat că tratamentul anti-cancer ar fi băgat-o pe actriță la menopauză și i-ar fi afectat fertilitatea pe viitor. În plus, Olivia a trebuit să-și scoată și uterul după ce și-a extirpat sânii, deci nu ar mai fi putut deveni mamă niciodată…

Vedeta de 43 de ani a dezvăluit că și-a amânat tratamentul în ciuda tuturor riscurilor la care se expunea. Pentru a obține mai multe ovule bune de fertilizat a trebuit să-și facă zilnic, pentru o perioadă de timp, injecții cu hormoni, ceea ce intra în mare contradicție cu cancerul ei de la sân.

olivia munn cancer spital jpg

Totuși, actrița a vrut să riște și se bucură că a făcut asta pentru că a obținut doi embrioni sănătoși. Olivia și John au început, pur și simplu, să plângă de fericire când au aflat vestea minunată: „Ne bucuram atât de tare pentru că am obținut embrionii într-o singură lună, iar acest lucru a fost foarte bine pentru mine, care nu trebuia să mai pompez hormoni în mine, să nu-mi mai risc sănătatea”.

Munn și partenerul ei de viață sunt părinții unui băiețel simpatic, Malcolm, care a venit pe lume în noiembrie 2021, și și-au dorit extinderea familiei. Olivia a fost diagnosticată cu cancer la sân în aprilie 2023 și abia în martie 2024 a anunțat lumea întreagă despre coșmarul prin care a trecut de când a primit diagosticul.

„Sunt norocoasă! Am prins cancerul din timp și am avut opțiuni!”, a spus vedeta într-o postare șocantă pe pagina ei de Instagram. Iar Mulaney i-a răspuns mamei fiului său într-o postare pe Instagramul lui: „Îți mulțumesc că lupți atât de mult ca să fii aici cu noi. Eu și Malc te adorăm!”.

Olivia Munn și copilul ei foto  Shutterstock, Instagram jpg

Actrița și comicul american au devenit un cuplu în 2021, după ce John a divorțat de cea care i-a fost soție timp de șase ani, Anna Marie Tendler. Așteptăm acum cu nerăbdare ca perechea trecută prin atâtea momente dificile să-și extindă fericită familia!

foto - Shutterstok, InstagramRecente

Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg