Sophie Turner a ascuns sarcina de soțul ei timp de o săptămână. „Păstrăm copilul?”

Actrița și-a ascuns sarcina de fostul ei soț, Joe Jonas, și a mers la psiholog după ce a descoperit că urma să devină mamă. Nu era deloc pregătită pentru maternitate!

image

Vedeta serialului „Game of Thrones” de-abia ajunsese în Bali, într-un retreat de vis din Indonesia, când un test de sarcină confirma ceea ce se temea că se poate întâmpla la numai 23 de ani – că era însărcinată!

La o vârstă așa de fragedă și copleșită deja de atenția pe care o primea datorită relației sale cu starul pop Joe Jonas, Turner, care are acum 28 de ani și doi copii, recunoaște că era indecisă cu privire la păstrarea sarcinii.

„Era prima mea zi petrecută acolo și de-abia îmi cunoșteam colega de cameră”, a povestit ea despre perioada complicată în care s-a aflat în 2019. „Înainte de-a începe să vorbim, i-am spus că trebuie să mă duc să fac un test de sarcină. Am făcut testul și i-am spus că eram însărcinată și că mă bucur s-o cunosc”, a dezvăluit actrița în revista Vogue.

Sophie se afla la mare distanță de casă și de iubitul ei, lucru care a fost benefic pentru ea la acea vreme, pentru că și-a luat o săptămână doar pentru ea, în care s-a gândit la viitorul care i se arăta la orizont.

„Poate pentru că eram atât de tânără, am stat și m-am gândit timp de o săptămână ce să fac. Din fericire, am găsit psihologi acolo dispuși să mă asculte și cu care să vorbesc despre avalanșa de sentimente pe care le aveam. I-am spus soțului că eram însărcinată abia când m-am întors”, a conchis vedeta.

Amintindu-și despre momentul în care și-a înștiințat soțul cu privire la marea veste, ea a declarat: „Țin minte că am aruncat cu testul de sarcină el și că l-am întrebat: «Ce crezi că trebuie să facem? Crezi că trebuie să-l păstrăm?»”, a continuat actrița.

„Când ai 20 și ceva de ani, viața este extrem de superficială. La acea vreme, nici măcar nu știam dacă-mi doream să fiu mamă, dar ceva s-a schimbat în mine atunci. Știam că trebuie să aduc pe lume copilul!”, a conchis Sophie Turner.

image

Cei doi soți au devenit părinți în iulie 2020, când a venit pe lume primul lor copil, Willa. „Pentru că eu și fostul meu soț călătorim atât de mult, ne-am dorit ca Willa să aibă un frate sau o soră, să crească împreună. Și sunt amândouă așa amuzante, niște fetițe extrem de feminine și niște raze de soare în viața mea”, a ținut să precizeze vedeta.

Actrița britanică și Jonas și-au încheiat mariajul de patru ani în septembrie 2023. „Acelea au fost cele mai urâte zile din viața mea”, a specificat ea făcând referire la primele zile de după ce foștii soți și-au anunțat public despărțirea.

foto - ShutterstockRecente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg