Sophie Turner a ascuns sarcina de soțul ei timp de o săptămână. „Păstrăm copilul?”

Actrița și-a ascuns sarcina de fostul ei soț, Joe Jonas, și a mers la psiholog după ce a descoperit că urma să devină mamă. Nu era deloc pregătită pentru maternitate!

image

Vedeta serialului „Game of Thrones” de-abia ajunsese în Bali, într-un retreat de vis din Indonesia, când un test de sarcină confirma ceea ce se temea că se poate întâmpla la numai 23 de ani – că era însărcinată!

La o vârstă așa de fragedă și copleșită deja de atenția pe care o primea datorită relației sale cu starul pop Joe Jonas, Turner, care are acum 28 de ani și doi copii, recunoaște că era indecisă cu privire la păstrarea sarcinii.

„Era prima mea zi petrecută acolo și de-abia îmi cunoșteam colega de cameră”, a povestit ea despre perioada complicată în care s-a aflat în 2019. „Înainte de-a începe să vorbim, i-am spus că trebuie să mă duc să fac un test de sarcină. Am făcut testul și i-am spus că eram însărcinată și că mă bucur s-o cunosc”, a dezvăluit actrița în revista Vogue.

Sophie se afla la mare distanță de casă și de iubitul ei, lucru care a fost benefic pentru ea la acea vreme, pentru că și-a luat o săptămână doar pentru ea, în care s-a gândit la viitorul care i se arăta la orizont.

„Poate pentru că eram atât de tânără, am stat și m-am gândit timp de o săptămână ce să fac. Din fericire, am găsit psihologi acolo dispuși să mă asculte și cu care să vorbesc despre avalanșa de sentimente pe care le aveam. I-am spus soțului că eram însărcinată abia când m-am întors”, a conchis vedeta.

Amintindu-și despre momentul în care și-a înștiințat soțul cu privire la marea veste, ea a declarat: „Țin minte că am aruncat cu testul de sarcină el și că l-am întrebat: «Ce crezi că trebuie să facem? Crezi că trebuie să-l păstrăm?»”, a continuat actrița.

„Când ai 20 și ceva de ani, viața este extrem de superficială. La acea vreme, nici măcar nu știam dacă-mi doream să fiu mamă, dar ceva s-a schimbat în mine atunci. Știam că trebuie să aduc pe lume copilul!”, a conchis Sophie Turner.

image

Cei doi soți au devenit părinți în iulie 2020, când a venit pe lume primul lor copil, Willa. „Pentru că eu și fostul meu soț călătorim atât de mult, ne-am dorit ca Willa să aibă un frate sau o soră, să crească împreună. Și sunt amândouă așa amuzante, niște fetițe extrem de feminine și niște raze de soare în viața mea”, a ținut să precizeze vedeta.

Actrița britanică și Jonas și-au încheiat mariajul de patru ani în septembrie 2023. „Acelea au fost cele mai urâte zile din viața mea”, a specificat ea făcând referire la primele zile de după ce foștii soți și-au anunțat public despărțirea.

foto - Shutterstock



Recente

pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg