Mașini sport, interzise pentru aceste vedete! Lista „neagră‟ de la Hollywood

Multe mărci își doresc ca marile vedete să ajungă să le promoveze produsele. Nu și o companie cunoscută de mașini sport, care le-a interzis vedetelor ca Justin Bieber, 50 Cent, Nicolas Cage sau Kim Kardashian să achiziționeze automobilele produse în fabricile sale. 

image

Să ai un Ferrari în garaj nu este un lucru pe care oricine și-l permite. Pentru a achiziționa o astfel de mașină trebuie să scoți o sumă frumoasă de bani din cont, deoarece acest brand mizează pe exclusivitate.

În momentul actual, cel mai scump automobil Ferrari costă 70 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpă mașină de colecție din lume. 

În plus, acest brand decide cine este calificat să îi conducă modelele lansate. Există chiar și o listă neagră cu persoane cărora Ferrari le-a interzis să urce la volanul mașinilor sale de lux. 

Vezi și: Oameni de afaceri VIP. Cum fac bani vedetele și cine a câștigat aproape 15 milioane de dolari în numai câteva ore? 

Producătorul auto are o serie de reguli care, dacă sunt încălcate, scoate conducătorii de pe lista VIP, care oferă accesul la achiziție. Cea mai importantă regulă pe care clienții o au este că nu au voie să-i facă automobilului modificări excesive sau să îl vândă în primul an de la achiziție. De pildă, Justin Bieber a încălcat această regulă, după ce a cumpărat o mașină Ferrari, în trecut. 

De asemenea, presa internațională scrie că vedeta Kim Kardashian a primit cadou la nunta sa cu Kris Humphries un astfel de automobil, însă această mașină nu se mai află, în prezent, în colecția ei. Acest lucru este posibil din cauza faptului că vedeta a declarat, în trecut, că mașina ei favorită este Lamborghini, un motiv pentru care producătorul auto a decis să o treacă pe lista neagră. 

Citește și: FOTO Transformarea lui Kim Kardashian. Cum arăta înainte de operațiile estetice? 

Totodată, actorul Nicolas Cage, un iubitor al acestui brand, a intrat în vizorul companiei auto când și-a vândut mașina la un preț mai mic decât valoarea sa inițială. O altă vedetă de pe lista neagră este și rapperul 50 Cent, care a dat mai multe motive brandului de lux să îi interzică anumite facilități. 50 Cent a făcut câteva declarații nepotrivite pe contul său de Instagram, cu privire la unul dintre modelele sale Ferrari și s-a fotografiat în timp ce curăța mașina cu șampanie. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg