Vedete care refuză interacțiunea cu fanii. Adio, poze și autografe!

În timp ce unele vedete se simt foarte bine alături de fanii lor, altele refuză categoric să facă fotografii cu admiratorii sau să le ofere autografe. Pentru cele din a doua categorie, confidențialitatea primează, iar dacă vei avea norocul să le întâlnești, vei avea șansa să le fotografiezi doar de la distanță și asta numai dacă ai abilități iscusite de fotograf. 

image

Pe măsură ce tehnologia evoluează și vedetele preferă să păstreze legătura cu fanii lor doar prin intermediul rețelelor de socializare. Cel puțin unele celebrități internaționale refuză, pur și simplu, să interacționeze cu admiratorii în viața reală. De exemplu, actorul Ewan McGregor, din „Star Wars‟, a spus că refuză să facă poze cu fanii, deoarece selfie-urile sunt simple fotografii „fără suflet‟. Iată și alte vedete care fug de fotografii și de autografe! 

Vedetele care fug de intracțiunea cu fanii  

Dacă vei ajunge la concertul artistei Billie Eilish, trebuie să știi că vei reuși foarte greu să faci rost de un autograf. Asta pentru că artista nu-i oferă oricui semnătura, după ce și-a văzut autografele puse la vânzare în mediul online. „Prefer, mai degrabă, să vorbesc cu tine decât să semnez ceva și tu după să-l vinzi‟, a spus cântăreața, potrivit publicației „Bright Side‟. 

Citește și: Cum o afectează Sindromul Tourette pe Billie Eilish: „Ar putea fi mai rău”

Pentru vedeta din „Harry Potter‟, Emma Watson, confidențialitatea primează și, de aceea, rar o vei vedea făcând o fotografie cu un fan. Ea a vorbit despre acest subiect pentru publicația „Vanity Fair‟: „Dacă cineva îmi face o fotografie și o postează în mediul online, în două secunde el a indicat locul în care mă aflu‟, a spus actrița. „Pur și simplu, nu pot să ofer aceste date, deoarece pot fi urmărită foarte ușor‟, a continuat Emma Watson. 

Și Chris Pratt, din „Jurassic World‟ refuză să facă poze cu fanii, deși îi este greu să-și dezamăgească admiratorii. Explicația lui este că, în general, fanii vor doar doar să se laude cu fotografiile în mediul online și nu se bucură de momentul interacțiunii. Așa să fie!? 

Vezi și: Sunt bogați și faimoși, dar locuiau pe stradă la începutul carierei. Chris Pratt a stat într-o dubă în Hawaii 

Bieber: „Am terminat de făcut poze‟

Justin Bieber se încadrează, de asemenea, în categoria vedetelor „arogante‟. El a scris, la un moment dat, într-o postare pe Instagram că refuză să facă fotografii cu fanii: „Dacă se întâmplă să mă vezi pe undeva, să știi că nu o să fac o poză cu tine. Am terminat de făcut poze‟, a scris artistul, care a adăugat că: „S-a ajuns în punctul în care oamenii nici măcar nu mă salută și nu mă recunosc ca om, mă simt ca un animal de la grădina zoologică și vreau să-mi păstrez sănătatea mintală. Îmi dau seama că oamenii vor fi dezamăgiți, dar nu-i datorez nimănui explicații‟. 

„Adio, poze‟ își spune și Miley Cyrus în gând când vede aparatele de fotografiat. În urmă cu câțiva ani, artista a declarat că „urăște‟ să facă poze cu fanii și asta nu pentru că este obositor, ci doar pentru că i se pare „jenant‟. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg