Vedete care refuză interacțiunea cu fanii. Adio, poze și autografe!

În timp ce unele vedete se simt foarte bine alături de fanii lor, altele refuză categoric să facă fotografii cu admiratorii sau să le ofere autografe. Pentru cele din a doua categorie, confidențialitatea primează, iar dacă vei avea norocul să le întâlnești, vei avea șansa să le fotografiezi doar de la distanță și asta numai dacă ai abilități iscusite de fotograf. 

image

Pe măsură ce tehnologia evoluează și vedetele preferă să păstreze legătura cu fanii lor doar prin intermediul rețelelor de socializare. Cel puțin unele celebrități internaționale refuză, pur și simplu, să interacționeze cu admiratorii în viața reală. De exemplu, actorul Ewan McGregor, din „Star Wars‟, a spus că refuză să facă poze cu fanii, deoarece selfie-urile sunt simple fotografii „fără suflet‟. Iată și alte vedete care fug de fotografii și de autografe! 

Vedetele care fug de intracțiunea cu fanii  

Dacă vei ajunge la concertul artistei Billie Eilish, trebuie să știi că vei reuși foarte greu să faci rost de un autograf. Asta pentru că artista nu-i oferă oricui semnătura, după ce și-a văzut autografele puse la vânzare în mediul online. „Prefer, mai degrabă, să vorbesc cu tine decât să semnez ceva și tu după să-l vinzi‟, a spus cântăreața, potrivit publicației „Bright Side‟. 

Citește și: Cum o afectează Sindromul Tourette pe Billie Eilish: „Ar putea fi mai rău”

Pentru vedeta din „Harry Potter‟, Emma Watson, confidențialitatea primează și, de aceea, rar o vei vedea făcând o fotografie cu un fan. Ea a vorbit despre acest subiect pentru publicația „Vanity Fair‟: „Dacă cineva îmi face o fotografie și o postează în mediul online, în două secunde el a indicat locul în care mă aflu‟, a spus actrița. „Pur și simplu, nu pot să ofer aceste date, deoarece pot fi urmărită foarte ușor‟, a continuat Emma Watson. 

Și Chris Pratt, din „Jurassic World‟ refuză să facă poze cu fanii, deși îi este greu să-și dezamăgească admiratorii. Explicația lui este că, în general, fanii vor doar doar să se laude cu fotografiile în mediul online și nu se bucură de momentul interacțiunii. Așa să fie!? 

Vezi și: Sunt bogați și faimoși, dar locuiau pe stradă la începutul carierei. Chris Pratt a stat într-o dubă în Hawaii 

Bieber: „Am terminat de făcut poze‟

Justin Bieber se încadrează, de asemenea, în categoria vedetelor „arogante‟. El a scris, la un moment dat, într-o postare pe Instagram că refuză să facă fotografii cu fanii: „Dacă se întâmplă să mă vezi pe undeva, să știi că nu o să fac o poză cu tine. Am terminat de făcut poze‟, a scris artistul, care a adăugat că: „S-a ajuns în punctul în care oamenii nici măcar nu mă salută și nu mă recunosc ca om, mă simt ca un animal de la grădina zoologică și vreau să-mi păstrez sănătatea mintală. Îmi dau seama că oamenii vor fi dezamăgiți, dar nu-i datorez nimănui explicații‟. 

„Adio, poze‟ își spune și Miley Cyrus în gând când vede aparatele de fotografiat. În urmă cu câțiva ani, artista a declarat că „urăște‟ să facă poze cu fanii și asta nu pentru că este obositor, ci doar pentru că i se pare „jenant‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg