Angelina Jolie, dependentă de droguri? Traficantul ei: „După premieră, s-a întors pentru altă doză de cocaină‟

1 angelina jolie buna shutterstock 2063765729 jpg jpeg

A câştigat Globul de Aur în 1999 pentru un rol pe cât de complicat, pe atât de aclamat, în filmul „Gia‟, în care portretizat-o pe Gia Marie Carangi, primul top model al lumii, care a murit în anii ’80 de SIDA şi după o lungă dependenţă de droguri. Cine s-ar fi gândit că cea mai frumoasă femeie de la Hollywood a trecut şi ea printr-o dependenţă care să-i pună cariera şi poate chiar şi viaţa în pericol?!

„Mi-a părut atât de rău pentru ea!”, a declarat Angelina, pentru Buzzfeed, făcând referire la modelul pierit dintre noi înainte de vreme. „Faptul că am jucat pe cineva cu care mă identificam atât de mult, pe care o simţeam atât de profund m-a determinat să simt o responsabilitate destul de mare‟, a continuat Jolie.  

Nici pentru Angie n-a fost uşor de-a lungul vieţii ei. A copilărit într-o familie destrămată, părinţii ei divorţând când era era încă mică, a fost tachinată în şcoală pentru atuurile fizice pentru care acum este invidiată şi şi-a pierdut mama, din cauza cancerului, prematur. Pierderea celei care i-a dat naştere a deteminat-o pe actriţă să-şi îndrepte atenţia spre proiectele umanitare, după cum recunoştea chiar ea în 2021, lucru care a lecuit-o şi de dependenţa de droguri de care o acuză unii.

Însă drumul până la împăcarea de sine, acceptare şi fericire a fost lung şi greu de parcurs. Se pare că superstarul hollywoodian a fost, la un moment dat, dependent de droguri. În 2010, un traficant de droguri a susţinut să o aproviziona pe actriţă cu ce-şi dorea ea. Acesta a declarat, pentru PageSix, că Angelina “era drogată cu cocaină” în 2000, când se afla în turneul de promovare al filmului „Girl Interrupted‟.

Traficantul de droguri, Franklin Meyer pe numele lui, a spus următoarele: „A luat cocaină… S-a dus la premieră şi apoi s-a întors pentru încă o doză‟. Acesta a ţinut să precizeze că Jolie cumpăra marfă de la el în valoare de vreo 100 de dolari de fiecare dată când se afla în New York şi-l contacta.

The Associated Press a scris un articol despre Angelina Jolie, în care a precizat că actriţa îşi dorea să scape de reputaţia pe care o avea în tinereţe. În perioada în care filma pentru "Tomb Raider", lucrurile scăpaseră de sub control atât de mult pentru vedetă, încât aceasta ajunsese să accepte să facă teste pentru a dovedi tuturor că nu era drogată în acele momente şi pentru a mai putea lucra la Hollyood.

Regizorul Simon West a confirmat faptul că Angelina era în stare de orice pentru a demonstra celor din jurul ei că merita să se afle acolo, să-i fie distribuit ei rolul. “N-ar fi mai de ajutor pentru tinerele din ziua de azi să ştie despre lucrurile prin care am trecut eu, despre greşelile pe care le-am făcut, faptul că sunt şi eu om şi mă asemăn foarte mult cu rolul jucat în acest film?!”, a declarat actriţa pentru cartea "Angelina Jolie: The Biography".

Foto - ShutterstockRecente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg